Cocktail blog

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Buick Riviera Concept

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σήμερα έχουμε πολύ καλο ψάρι ημέρας-φάρσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Volkswagen CrossBlue Coupé 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Volkswagen CC 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρώτη ελεύθερη πτήση για το τουριστικό «διαστημόπλοιο» της Virgin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στενή επαφή διατηρούν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Να εκπροσωπηθεί σε υψηλό επίπεδο στο συνέδριο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέλεξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας εμμέσως το μήνυμα ότι η προοπτική συνεργασίας με τον κ. Καμμένο είναι κάτι που εξετάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είχαν καν απευθύνει προσκλήσεις στις δυνάμεις του «μνημονιακού τόξου», παρά μόνον στο ΚΚΕ (το οποίο επέδειξε καταφανώς την περιφρόνησή του) και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Δ.Βίτσα και τον στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα, διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Ν.Παππά.

CIA έδινε στο Αφγανικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε βαλίτσες και σακούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι δήλωσε πριν λίγο πως η εθνική ομάδα ασφαλείας του λάβαινε εδώ και δέκα χρόνια λεφτά από την αμερικανική κυβέρνηση. Ο Καρζάι ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληρωμές αυτές όταν ρωτήθηκε σχετικά με δημοσίευμα των New York Times το οποίο ανέφερε ότι η CIA έδινε στο Αφγανικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίες δόσεις τα οποία παραδίνονταν σε χαρτοφύλακες, βαλίτσες και σακούλες. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ελσίνκι είπε πως οι πληρωμές αυτές δεν ήταν μεγάλα ποσά, χωρίς να κατονομάσει ωστόσο το ακριβές ποσό. Είπε ακόμη πως δινόταν ως βοήθεια στους τραυματίες και τους ασθενείς, για να πληρωθούν ενοίκια κι άλλους «επιχειρησιακούς σκοπούς» πάντα νόμιμους.

Κεραυνός έπεσε στο χώρο της showbiz-Η Σταρ Ελλάς Διονυσία Κούκιου συνελήφθη με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χώρο της showbiz η είδηση της σύλληψης της πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσίας Κούκιου, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Η εστεμμένη των καλλιστείων του 2008 συνελήφθη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμά της, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μαζί με το σύντροφό της, πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, όπως αναφέρει το «ΕΘΝΟΣ».

Κορίτσι γεννημένο για αθλητισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ελληνικές Λαμπάδες για φέτος το Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκαναν καμάκι στην Ζαρίφη πάνω σε Παπί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οικογενειακό εστιατόριο του Roca Brothers »El Celler de Can Roca σε Χερόνα, Ισπανία κέρδισε το βραβείο {50 Best Εστιατόρια στον κόσμο} .

RADIO ARVILA ANT1 TV - Full Episode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

SOS; οι μαγνήτες στα ψυγεία επηρεάζουντην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τροφιμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Από: Kαθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ.Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό. Για αρκετούς μήνες ετρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του. Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τροφιμα. Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΕΣΣΙΑ»-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ...
Όταν πριν από μερικά χρόνια, όχι και πάρα πολλά, ο γράφων έδειξε σε επιστημονικούς και παρασκηνιακούς κύκλους τα πορίσματα των γεωπολιτικών του ερευνών και έθεσε επί τάπητος επακριβώς προς τα πού οδεύουν τα πράγματα, μόνο που...δεν θεωρήθηκε «γραφικός»!
Κι αυτό, διότι στις έρευνές μας επί των διεθνών εξελίξεων είχαμε το κουράγιο να βροντοφωνάξουμε: ΕΡΧΕΤΑΙ! «Είναι πλέον θέμα ολίγων ετών»!... Μιλώντας με απόλυτη σαφήνεια για τα απίθανα μυστικά παιχνίδια που παίζονται εδώ και αιώνες στα άδυτα των υπερδυνάμεων του πλανήτη, αλλά και για

Αν ξεμείνατε από υγρό πιάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αν σας τέλειωσε το υγρό σαπούνι πιάτων, πλύντε τα πιάτα σας με (φτηνό) σαμπουάν ή υγρό σαπούνι μπάνιου! 

ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ - Κινήστε το αυτοκίνητο σας με νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Με την διάσπαση του νερού προκύπτουν υδρογόνο και οξυγόνο τα οποία ειναι αέρια που καίγονται χωρίς υπολύματα παράγοντας υσχηρή ενέργεια.
Τα αέρια μετά την διάσπαση του νερού δεν αποθηκεύονται αλλά διοχετεύονται κατευθείαν στον θάλαμο καύσης μέσω της εισαγωγής του αέρα, έτσι το σύστημα είναι 100% ασφαλές και απλό χωρίς μετατροπές στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.
Προσφορά 280 ευρώ για τους επισκέπτες του σιτε (50% έκπτωση απο την λιανική).

HIGHER DUBSTEP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

DDJ-WeGo;DJ παραστάσεις με διάφορα φώτα και εφέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Armin Van Buuren - Intense (Official Minimix HD)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για να μην σας φάει η περιέργεια...Εσείς ξέρετε τι ώρα είναι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Mackey SQ2-το αεροπλάνο που δεν χρειάζεται διάδρομο για προσγείωση και απογείωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νομίζετε ότι αυτός ο τύπος έπεσε από το μεθύσι...κάνετε λάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

We are not crazy... WE ARE AMAZING

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τρίποδος αλιγάτορας διακόπτη αγώνα golf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αστείο σποτ…πως θα ήταν αν το σπίτι σας αν ήταν Formula 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Renault Twizy: Ηλεκτρική Formula 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 H Renault παρουσίασε ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο, το Twizy Sport F1, μεταφέροντας ουσιαστικά την τεχνολογία και την εμφάνιση της Formula 1, σε ένα αυτοκίνητο δρόμου.Το Renault Twizy Sport F1 concept ξεχωρίζει χάρη στην «διαφορετική» και μυώδη εμφάνιση του, η οποία σε κάθε περίπτωση θυμίζει Formula 1, κυρίως λόγω της μεγάλης αεροτομής, των spoilers και των σλικ ελαστικών.

BMW F 800 R ,η μοτοσικλέτα που δεν πέφτει

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η εταιρεία Focused Events, η οποία ασχολείται με διοργανώσεις track days και μαθήματα στην πίστα, κατασκεύασε ένα F 800 R που δεν πέφτει, για εκμάθηση στην πίστα.Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχουν προσαρμοστεί δύο βραχίονες με τροχούς στις άκρες τους, προκειμένου να παίρνει μεγάλες κλίσεις χωρίς να πέφτει. Σκοπός της μοτοσικλέτας είναι να διδάξει στους νέους αναβάτες το σωστό τρόπο να στρίβουν, γυρνώντας το τιμόνι ελαφρά προς την αντίθετη πλευρά, χωρίς να αγχώνονται για το αν θα πέσουν. Έτσι, μαθαίνουν με ασφάλεια

Bugatti σημείωσε την υψηλότερη ταχύτητα cabrio μοντέλου παραγωγής (408,84 χλμ./ώρα) παγκοσμίως

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η Bugatti σημείωσε πρόσφατα, με τη Veyron Grand Sport Vitesse, την υψηλότερη ταχύτητα cabrio μοντέλου παραγωγής (408,84 χλμ./ώρα) παγκοσμίως, παίρνοντας τη θέση της στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες.

Η Τροχαία «συμβουλεύει» τους οδηγούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πριν ταξιδέψουν να κάνουν τεχνικό έλεγχο στο όχημα τους και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και τις καιρικές συνθήκες.

Τα γένια δέκα ημερών ειναι πιο ελκυστικά για τις γυναίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σίδνεϊ
Αφήστε το ξυραφάκι και προτιμήστε το ψαλίδι: τα γένια δέκα ημερών είναι πιο ελκυστικά για τις γυναίκες από ό,τι το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο ή το μακρύ μούσι, διαπιστώνουν ερευνητές στην Αυστραλία. Αν πάντως θέλετε να φαίνεστε καλός υποψήφιος πατέρας, αφήστε τις τρίχες να μακρύνουν περισσότερο.

Ακόμα και ένα αναψυκτικό την ημέρα ίσως αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ακόμα και ένα κουτάκι σακχαρούχου αναψυκτικού την ημέρα ίσως αρκεί για να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου ΙΙ κατά σχεδόν 20%, δείχνει μεγάλη ευρωπαϊκή μελέτη, η οποία επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα προηγούμενων επιδημιολογικών ερευνών στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη στην επιθεώρηση Diabetologia, όσοι καταναλώνουν 350 ml αναψυκτικού με ζάχαρη την ημέρα (όσο περιέχει ένα κουτάκι) είναι 18% πιθανότερο να εμφανίσουν διαβήτη σε διάστημα 16 ετών, συγκριτικά με όσους δεν καταναλώνουν

Honda CR-Z EX-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με ένα καμάκι και επέζησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένας άνθρωπος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με ένα καμάκι και επέζησε. Οι Χειρουργοί στο Petropolis, Βραζιλία, πέρασαν τέσσερις ώρες αφαιρώντας το δόρυ από το κρανίο του Bruno Coutinho . Ήταν καθαρά όπλο καμάκι ,ενεργοποιώντας κατά λάθος τη συσκευή,  πέρασε μέσα από το μάτι του και στο κρανίο του. Παρά τον πόνο, ο κ. Coutinho παρέμεινε ζωντανός και κατάφερε να καλεί βοήθεια

Aphrodite Beach Hotel;Μύκονο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Μαγευτικό ξενοδοχείο στην παραλία Καλαφάτης στη Μύκονο
Με έναν αυθεντικό κυκλαδίτικο χαρακτήρα, που φλερτάρει με το γαλάζιο και το λευκό του Αιγαίου, το ξενοδοχείο Aphrodite Beach στην παραλία Καλαφάτη της Μυκόνου, υπόσχεται μαγευτικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Ιδανικό για ζευγάρια, αλλά και οικογένειες, διαθέτει άνετα δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο, υπέροχο κήπο, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, μεγάλη πισίνα με μπαρ και δύο εκκλησάκια όπου διοργανώνονται παραδοσιακοί κυκλαδίτικοι γάμοι. 

Century Resort Hotel στη Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 To CENTURY RESORT είναι ένα πραγματικό κόσμημα κτισμένο σε 50 στρέμματα πυκνής βλάστησης, ιδανικό για οικογένειες αλλά και για μεμονωμένους ταξιδιώτες οι οποίοι αποζητούν ξένοιαστες διακοπές σε ένα πολυτελές περιβάλλον.
Αποτελείται από 82 διαμερίσματα διαφόρων τύπων, όλα με θέα στη θάλασσα, την πισίνα ή τα 30.000 τ.μ. κήπων του ξενοδοχείου. Το μέγεθος των ίδιων των διαμερισμάτων είναι μοναδικό στο είδος του, και ποικίλλει από 40 έως 60 τ.μ. έκαστο, με δυνατότητα να φιλοξενήσει από 1 έως 6 άτομα.

Ydro-pot;Η νέα σύγχρονη μέθοδος ποτίσματος της γλάστρας σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Χρήση του YDRO-POT!Μια νέα σύγχρονη μέθοδος ποτίσματος της γλάστρας σας. Είναι ένα απλό, εύκολο στη χρήση του και πολύ αποτελεσματικό προϊόν. Θα ξενοιάσετε μια για πάντα. Θα έχετε πάντα ζωντανά και ζηλευτά φυτά! Θα τα γλιτώσετε από την ξηρασία και συγχρόνως, θα κάνετε και οικονομία στο πολύτιμο νερό!Ποτίζετε πρώτα καλά τη γλάστρα σας. Περνάτε τα γαντζάκια στη σακούλα ydro-pot και το κρεμάτε στη γλάστρα. Βυθίζετε όλο το σωληνάκι YDRO-POT μέσα στο νερό για λίγα λεπτά ώστε να βραχεί καλά. Ανοίγετε με ένα μολύβι μια τρύπα στο χώμα της γλάστρας δίπλα από τον κορμό του φυτού και τοποθετείτε την άκρη του φυτιλιού, που έχει την θηλιά, στην τρύπα που ανοίξατε στο χώμα, βυθίζετε το σωληνάκι 3 έως 5 εκατοστά, το σκεπάζετε και πατάτε ελαφρά το χώμα.Την άλλη άκρη του φυτιλιού με τα κρόσσια την βάζετε μέσα στη σακούλα

Neckline Slimmer στοχεύει και τονώνει τους μύες του λαιμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Το Neckline Slimmer στοχεύει και τονώνει τους μύες του λαιμού, του πηγουνιού και των μάγουλων, εφαρμόζοντας ήπια αντίσταση (έχετε επιλογή σε 3 επίπεδα αντίστασης). Και γνωρίζουμε όλοι τα οφέλη των ασκήσεων αντίστασης!
Kύριες ασκήσεις:

Περισσότεροι από 600 Κινέζοι έχουν υποβάλει αίτηση για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή στον Άρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Περισσότεροι από 600 Κινέζοι έχουν υποβάλει αίτηση για ένα ταξίδι μονόδρομο στον Άρη, όπου θα ζουν σε θολωτό χώρο-κάψουλες στον Κόκκινο Πλανήτη.

Μετέτρεψε την Αγκαλιά που προσφέρει στους πελάτες της σε μπίζνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μεταπτυχιακός φοιτητρια Jacqueline Samuel έχει μετατρέψει  την αγκαλιά σε μια επιχείρηση. Τον Ιούνιο, ξεκίνησε το Snuggery, μια εταιρεία που επιτρέπει στους πελάτες να αγκαλιαστούν μαζί της για $ 60 την ώρα. (Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν ένα 45-λεπτό για $ 50 ή 90 λεπτά  για $ 90.) Προφανώς, η επιχείρηση ανθεί τόσο πολύ που ο Σαμουήλ αποφάσισε να προσλάβει ένα επιπλέον επαγγελματικό snuggling, η Daily Mail. Τρέχει επί του παρόντος από το σπίτι της

Μισθός κάτω των 490 ευρώ για ανέργους και μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σε μερική αποδοχή και του δεύτερου άρθρου της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ, για την δυνατότητα μείωσης των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, προέβη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Η νομοτεχνική προσθήκη έγινε στο πολυνομοσχέδιο λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.
Η διατύπωση της νομοτεχνικής προσθήκης του κ. Στουρνάρα, για την απασχόληση ανέργων σε ολιγόμηνα προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (που αφορά στο πρώτο άρθρο της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ), προβλέπει καθαρές αμοιβές «κατά παρέκκλιση της ισχύουσας

H Google εξαγοράζει εταιρεία αυτόματων περιληπτικών ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μάουντεν Βιού, Καλιφόρνια
Η Google επιβεβαίωσε ότι εξαγόρασε την εταιρεία  Wavii, της οποίας το λογισμικό αναλύει την ανθρώπινη γλώσσα και δημιουργεί αυτόματες περιλήψεις της ειδησεογραφίας που ενδιαφέρει το χρήστη. Μια ανάλογη υπηρεσία είχε εξαγοραστεί πρόσφατα από τη Yahoo, ενώ η Wavii φέρεται να είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Apple.

Η Wavii δημιουργήθηκε από πρώην μηχανικούς της Apple και της Microsoft και προσέφερε μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες μέσω app και μέσω του Facebook.

Ο Obama χαμογελάει για το νέο του λουκ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικίνδυνα ακροβατικά χωρίς να είναι δεμένος σε μια από τις ψηλότερες γέφυρες της Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Dare-Devil- O ακροβάτης Eskil Ronningsbakken εκτελεί επικίνδυνα ακροβατικά στη γέφυρα Aizhai  στο Χουνάν ,κεντρική επαρχία της Κίνας.

Τι απέγινε άραγε o Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 H εβδομάδα των Παθών ξεκίνησε μαζί με την «ωραιότερη ιστορία του κόσμου».
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργο, σκηvoθετημέvo από τo Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα λαμπερό καστ, αλλά και μια επιβλητική μουσική υπόκρουση από τον Μορίς Ζαρ. Ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν,

Γαμπρός για δεύτερη φορά ο θρύλος του μπάσκετ Michael Jordan

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο ο θρύλος του ΝΒΑ Michael Jordan με την εκλεκτή της καρδιάς του, την καλλονή και πρώην μοντέλο Yvette Prieto, μετά από πέντε χρόνια σχέσης! Ο 50χρονος «Air» έκανε την έκπληξη και έβαλε για δεύτερη φορά στεφάνι παρουσία 500 καλεσμένων στην Επισκοπική Εκκλησία του 1889, Bethesd by the Sea, στο Palm Beach της Φλόριντα!Αμέσως μετά την τελετή του γάμου άλλοι 1.500 προσκεκλημένοι ενώθηκαν με τους νεόνυμφους στο γαμήλιο πάρτι που δόθηκε στο αριστοκρατικό γήπεδο του γκολφ Bears Club, στο Jupiter της Φλόριντα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη νεόκτιστη έπαυλη του Jordan!Οι λευκές τέντες στο αριστοκρατικό γήπεδο του γκολφ Bears Club, στο Jupiter της Φλόριντα «φιλοξένησαν» τους 2.000 καλεσμένους των νεονύμφων!

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης μετά την αποτυχία να προκριθεί ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης μετά την αποτυχία να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Ηδη ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την πρόθεση να επιλεγεί νέος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αλλά και θα συνεχίσει στη νέα σεζόν. Θεωρείται θέμα χρόνου να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για να λύσει τη συνεργασία του.

Εμείς φταίμε και όχι η τρόικα και το ΔΝΤ λένε οι Κύπριοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πολύ απογοητευτικά είναι τα συμπεράσματα της πρώτης δημοσκόπησης μετά την αποδοχή του Μνημονίου, την οποία έκανε η εταιρεία «Symmetron Market Research» για λογαριασμό της εφημερίδας «Καθημερινή» της Κύπρου. Η αμφισβήτηση των θεσμών του κράτους και της Πολιτείας και ο πεσιμισμός στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας γενικότερα, καταγράφουν ιστορικά ρεκόρ.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία ήταν παγκύπρια σε αστικές και αγροτικές περιοχές, με συμμετοχή ανδρών και γυναικών 18 χρονών και άνω και έγινε από 22-26/04/2013, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων πολιτών (79%) καταλογίζει την κύρια ευθύνη για τη σημερινή κρίση και το οικονομικό αδιέξοδο στην κυβέρνηση Χριστόφια, ενώ 13% αποδίδουν την ευθύνη στην

Ξεκίνησαν τα μπάνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ρωσική Vespa

Δεν υπάρχουν σχόλια: