Cocktail blog

Η ιστορία αγάπης των Obama γίνεται ταινία

 Το love story ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη, του Barack και της Michelle Obama πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.



Η ταινία η οποία θα έχει τίτλο «Southside With You» θα περιγράφει τη γνωριμία, τα συναισθήματα, το πρώτο φιλί ανάμεσα στον τότε φοιτητή της Νομικής του Harvard Barack Obama και στο κορίτσι που είχε γνωρίσει στο Σικάγο, τη Michelle Robinson.
Όσο για τους ηθοποιούς οι οποίοι θα ενσαρκώσουν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, σύμφωνα με το deadline.com οι υπεύθυνοι του καστ έχουν καταλήξει στο όνομα της Tika Sumpter για τον ρόλο της Michelle, ενώ αναζητείται ακόμη ο ηθοποιός ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Barack με τα ονόματα που «παίζουν» να είναι αυτό του ράπερ Drake αλλά κι εκείνο του μουσικού και ηθοποιού γιου της Diana Ross, Evan.
Η ταινία θα είναι αυτοβιογραφική, οπότε θα βασιστεί σε γεγονότα που οι ίδιοι οι Obama έχουν αναφέρει, όπως είναι το πρώτο τους ραντεβού, η ταινία «Do the right thing» που είδαν μαζί στο σινεμά, το πρώτο τους φιλί στο Hyde Park έξω από ένα κατάστημα με παγωτά όπου έχει τοποθετηθεί αναμνηστική πλακέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: