Cocktail blog

Μοντέλο 117 κιλών σπάει όλα τα στερεότυπα

Η Τες Χόλιντεϊ είναι αποφασισμένη να σπάσει τα στερεότυπα της ομορφιάς. Πρόκειται για το πιο κοντό και πιο παχύ μοντέλο στον κόσμο και μάλιστα με ύψος 1,65 και βάρος 117 κιλά έχει καταφέρει να εργάζεται για ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων διεθνώς.Η 29χρονη Τες
Χόλιντεϊ από το Μισισίπι έχει έναν γιο εννέα ετών μαζί με τον Αυστραλό επιχειρηματία Νικ Χόλιντεϊ, με τον οποίον αρραβωνιάστηκε πέρυσι και, όπως δηλώνει, κάνουν... πολύ συχνά σεξ
«Είχα μια άθλια ζωή. Και κάποιοι δεν μπορούν να προχωρήσουν στη ζωή τους αλλά εγώ θέλω να το χρησιμοποιήσω για να πω στον κόσμο ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από αυτό που θέλουν. Θυμίζω στον εαυτό μου ότι μπορώ να πληρώνω το ενοίκιο και τους λογαριασμούς μου κάνοντας κάτι που όλοι μου έλεγαν ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω», δηλώνει η Τες, η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει σε ηλικία 24 ετών.
Τότε εργαζόταν ως γραμματέας σε ένα οδοντιατρείο και χάρη στο εντυπωσιακό πρόσωπό της την ανακάλυψαν μέσω Διαδικτύου, προτείνοντάς της να γίνει το πρόσωπο του τηλεοπτικού σόου «Heavy». Ακολούθησαν πολλές φωτογραφήσεις για ρούχα, μαγιό και εσώρουχα για μεγάλα μεγέθη, αλλά η επιτυχία της δεν αφορά μόνο τον επαγγελματικό τομέα, κάτι που η ίδια τονίζει διαρκώς.
Η 29χρονη κοπέλα από το Μισισίπι έχει έναν γιο εννέα ετών μαζί με τον Αυστραλό επιχειρηματία Νικ Χόλιντεϊ, με τον οποίον αρραβωνιάστηκε πέρυσι και, όπως δηλώνει, κάνουν... πολύ συχνά σεξ.
«Ο κόσμος πιστεύει ότι οι παχουλοί άνθρωποι έχουν άσχημες ζωές και ότι ένα μέγεθος σαν το δικό μου είναι ένα είδος θανατικής καταδίκης», ανέφερε η Τες τονίζοντας ότι ακόμα και μετά το μέγεθος 16 (η ίδια φοράει μέγεθος 22) «κάνεις σεξ και, μάλιστα, πολύ και έχεις υγιείς σχέσεις και ζεις τη ζωή σου, περνάς καλά».
Η έντονη ενασχόλησή της με τα κοινωνικά δίκτυα και η επιρροή που έχει (το κίνημά της effyourbeautystandards έχει ως στόχο να κάνει κάθε γυναίκα να αγαπήσει το σώμα της και στο πλαίσιο αυτού ανεβάζει στο Instagram διαρκώς selfies από παχουλές γυναίκες) της εξασφάλισε πριν από τρεις εβδομάδες ένα συμβόλαιο στο κορυφαίο πρακτορείο παχουλών μοντέλων Milk Model Management του Λονδίνου και εξώφυλλο στο περιοδικό SLiNK.
Από τη στιγμή που υπέγραψε με το βρετανικό πρακτορείο μοντέλων, μέσα ενημέρωσης από κάθε γωνιά του κόσμου θέλουν να πάρουν συνέντευξη από την Τες Χόλιντεϊ. Η παχουλή καλλονή δηλώνει φεμινίστρια και είναι τόσο περήφανη για την εικόνα της που έχει κάνει τατουάζ την Piss Piggy του Muppet Show, το οποίο βέβαια σε αρκετές φωτογραφήσεις αφαιρείται με τη βοήθεια του Photoshop.
Υπάρχει και η κριτική, με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου να την κατηγορούν ότι προωθεί έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, ωστόσο η ίδια διαβεβαιώνει ότι κάνει αθλήματα τέσσερις φορές την εβδομάδα και συμβουλεύεται διατροφολόγο.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: