Cocktail blog

Καστοριά:Anastassiou Hotel

Διαμονή σε Standard Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα στη Λίμνη
Πρωινό
Check-in:14:00 / Check-out:12:00
Early check-in: 10:00 (βάσει διαθεσιμότητας) & Late check-out μέχρι τις 18:00 (βάσει διαθεσιμότητας)
Εξωτερικό parking

Welcome drink κατά την άφιξη
Για επιπλέον άτομο στο δωμάτιο: Δωρεάν διαμονή για παιδί 3 ετών / Για παιδί έως 12 ετών έξτρα χρέωση €15/βραδιά με πρωινό / Για παιδί άνω των 13 ετών ή ενήλικα έξτρα χρέωση €18/βραδιά με πρωινό
Φθινοπωρινή Εξόρμηση
Η Καστοριά, είναι μια πόλη κόσμημα, με γραφικά σοκάκια και παλιά αρχοντικά, μουσεία, βυζαντινές εκκλησίες και πολιτιστικά κέντρα, πάρκα και πλατείες, χτισμένη σε μια χερσόνησο που την αγκαλιάζει η πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα. Παράλληλα, είναι μια σύγχρονη πόλη που σφύζει από ζωή, με πλούσια αγορά και κάθε είδους εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, ιατρικά κέντρα, φαρμακεία, γυμναστήρια, χώρους περιποίησης και καλλωπισμού, gourmet εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, νεανικά στέκια, καφέ, μπαρ και νυχτερινά κέντρα για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Anastassiou Hotel
Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς, μέσα σε έναν όμορφο κήπο, περιτριγυρισμένο από δέντρα, 20 μόλις μέτρα από τις όχθες της πανέμορφης λίμνης της και 1χλμ από το κέντρο της. Αποτελεί το ιδανικό κατάλυμα, για όσους αγαπούν την ησυχία, αλλά όχι την απομόνωση.

Διαχρονική διακόσμηση και λιτή κομψότητα, με minimal design, δίνουν στο Anastassiou Hotel, την ταυτότητα του καταφύγιου για απαιτητικούς ταξιδιώτες. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου, τόσο τα δωμάτια όσο και οι κοινόχρηστοι χώροι, είναι πλήρως ανακαινισμένοι και εναρμονισμένοι με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Υπηρεσίες / Εγκαταστάσεις

Reception: Ζητείστε πληροφορίες για εκδρομές και διασκέδαση, προμηθευτείτε τις εφημερίδες σας, νοικιάστε αυτοκίνητο ή mountain bike, προγραμματίστε ένα μάθημα σκι στη λίμνη, καλέστε ταξί ή χρησιμοποιήστε το mini bus του ξενοδοχείου για να σας μεταφέρει εύκολα και γρήγορα, όπου επιθυμείτε, ασφαλίστε τα πολύτιμα αντικείμενά σας στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου, εμπιστευθείτε τα ρούχα σας στην υπηρεσία καθαριστηρίου.
Lobby: Όμορφο, φωτεινό lobby, για καφέ σας, σερφάρισμα στο Internet και τηλεόραση
Σαλόνι: Αφεθείτε στη θαλπωρή του τζακιού και απολαύστε το ποτό σας
Καφετέρια-Bar: Δίπλα στο lobby βρίσκεται το μπαρ του ξενοδοχείου, όπου σερβίρονται όλη τη μέρα, ζεστά, αρωματικά ροφήματα, σνακς, φρεσκοστυμμένοι χυμοί, κοκτέιλς, ποτά και αναψυκτικά
Χώρος Πρωινού: Ξεκινήστε τη μέρα σας, γευστικά, με πλούσιο breakfast, σερβιρισμένο στην ειδικά διαμορφωμένη μικρή τραπεζαρία κοντά στο μπαρ
Κήπος: Ο κήπος του ξενοδοχείου, εκτείνεται σε δύο επίπεδα και έχει θέα στη λίμνη. Τραπεζοκαθίσματα, ομπρέλες και φωτιστικά φαναράκια ανάμεσα σε ανθισμένα παρτέρια και όμορφα δέντρα, συνθέτουν την τέλεια εικόνα μιας γαλήνιας ατμόσφαιρας
Για τα άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ), υπάρχουν ράμπες

Δωμάτια / Παροχές
Τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του Anastassiou Hotel, διαθέτουν ευρύχωρους φωτεινούς χώρους, αναπαυτικά κρεβάτια, μοντέρνα έπιπλα και διακριτική κλασσική διακόσμηση σε γήινες αποχρώσεις, προσεγμένο μπάνιο, μπαλκόνια με ασύγκριτη θέα στο βουνό ή τη λίμνη και όλα τα facilities ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, όπως: τηλεοράσεις, Wi-Fi, αυτόνομο κλιματισμό ψύξης - θέρμανσης, minibars, amenities κ.ά.

Standard Δίκλινο
Κλασσικά δίκλινα δωμάτια με twin ή king size κρεβάτια, καλόγουστα, πεντακάθαρα, ευρύχωρα, με κομψά και εργονομικά έπιπλα, λειτουργικά μπάνια με καμπίνες ντους, σύγχρονα facilities και επιπλωμένα μπαλκόνια με πανοραμική θέα προς το λίμνη, την πόλη και το βουνό, δημιουργούν τις ιδανικές προϋποθέσεις μιας ήρεμης και άνετης διαμονής.
Πώς θα φτάσετε
H περιοχή συνδέεται αεροπορικά με την Αθήνα, μέσω του διεθνούς αεροδρομίου «Αριστοτέλης», το οποίο βρίσκεται στο Άργος Ορεστικό. Η οδική πρόσβαση στην Καστοριά από Θεσσαλονίκη γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της Εγνατίας οδού.

Αποστάσεις Anastassiou Hotel:

1 χλμ. από την Καστοριά
6 χλμ. από το αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» της Καστοριάς
480 χλμ. από την Αθήνα
180 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη
Δείτε το www.anastassiou-hotels.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: