Cocktail blog

Hotel Rodovoli Hotel & Wine Bar

Ροδοβόλι Hotel & Wine Bar
Ένα πολυτελές, πετρόκτιστο ξενοδοχείο 3 αστέρων, στην Κόνιτσα του Νομού Ιωαννίνων στην Ήπειρο, δείγμα της παραδοσιακής
αρχιτεκτονικής της περιοχής. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης και διαθέτει 11 πολυτελή δωμάτια με συστήματα ύπνου κορυφαίας ποιότητας (Coco-Mat), κλασικά χειροποίητα έπιπλα, ζεστά χρώματα σε τοίχους και υφάσματα, τζάκια και διακριτικό φωτισμό.

Παροχές Δωματίων
Σύστημα Ύπνου Coco-Mat
Τζάκι με ξύλα και προσανάμματα
Θυρίδα Ασφαλείας
Mini Bar
Τηλέφωνο
Αυτόνομη Θέρμανση
Μπαλκόνι (σε ορισμένα δωμάτια)
Υδρομασάζ
Καλλυντικά Μπάνιου
Στεγνωτήρας Μαλλιών
Τηλεόραση LED 32”
Το ξενοδοχείο διαθέτει 1 δωμάτιο το οποίο έχει δημιουργηθεί και προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις διευκολύνσεις για να φιλοξενεί Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜεΑ)
Lobby & Coffee Bar
Το lobby βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι, απολαμβάνοντας τσάι του βουνού, παραδοσιακά γλυκά και ζεστά ρόφηματα. Θα διασκεδάσετε με την παρέα σας παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, και θα απολαύσετε την ξεχωριστή θέα της πόλης της Κόνιτσας, του κάμπου της, του ποταμού Αώου και του Φαραγγιού Βίκου-Αώου, από τις μεγάλες τζαμαρίες του χώρου.

Wine Bar
Το Wine Bar του Ξενοδοχείου Ροδοβόλι, είναι ένας ξεχωριστός χώρος. Άσπρη πέτρα, καπνισμένα ξύλινα ράφια, παλαιωμένο χειροποίητο ταβάνι, μοναστηριακό ξύλινο τραπέζι μεγάλων διαστάσεων, χειροποίητες ζωγραφιστές απεικονίσεις στο ταβάνι, και διακόσμηση εξ’ ολοκλήρου από την φύση της Κόνιτσας, συνθέτουν έναν αλλιώτικο χώρο ο οποίος σας παραπέμπει και σας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή.

Στο Wine Bar θα δοκιμάσετε γεύσεις και θα επιλέξετε ανάμεσα σε ετικέτες από εκλεκτούς οίνους της περιοχής, αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Οι επιτραπέζιοι οίνοι της οικογένειας «Λαζογιάννη», από τον ιδιόκτητο αμπελώνα, το παραδοσιακό τσίπουρο, τα λικέρ, οι μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού, οι κομπόστες και άλλα χειροποίητα προϊόντα διακοσμούν τα ράφια και σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Δραστηριότητες
Έχετε πολλές δυνατότητες για διάφορες δραστηριότητες όπως Kayak, Rafting, Ιππασία, Πεζοπορία και άλλα. Επίσης στην περιοχή θα βρείτε πολλά αξιοθέατα όπως το Περιβαλλοντικό Πάρκο του Μπουραζανίου, την αρχοντική οικία της Χάμκως (μητέρας του Αλή Πασά των Ιωαννίνων), το πέτρινο Γεφύρι της Κόνιτσας (το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων), το Τζαμί του Σουλτάν Σουλεϊμάν, την Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου μέσα στο Φαράγγι του Αώου (μοναστήρι στο οποίο ξεκίνησε την καλογερική του διαδρομή ο Γέροντας Παΐσιος), την Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου και τα ξακουστά Μαστοροχώρια της Κόνιτσας.

Κοντινές Αποστάσεις

Ιωάννινα (Αεροδρόμιο): 60 χλμ. - 45 λεπτά
Θεσσαλονίκη: 309 χλμ. – 3 ώρες
Αρίστη: 19 χλμ. – 20 λεπτά
Χιονοδρομικό Κέντρο «Βασιλίτσας»: 62 χλμ. - 90 λεπτά
Δείτε το www.rodovoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: