Cocktail blog

Επίχρυσο iPhone 5s αξίας $4,360 με μια έκπληξη στην πίσω πλευρά

 Προφανώς θα θυμάστε το θέμα που είχαμε κάνει πριν από λίγο καιρό με τα πιο εξωφρενικά ακριβά smartphones που κυκλοφόρησαν ποτέ και αν δεν θυμάστε δείτε εδώ. Είδαμε συσκευές από υλικά
όπως ατσάλι, διαμάντι, μάρμαρο, δέρμα κροκόδειλου μέχρι και πέτρα μετεωρίτη αλλά και απολιθωμένο δόντι δεινοσαύρου. Οι τιμές ξεκινούν από $2,500 και φτάνουν στα $16,7 εκατομμύρια για ένα iPhone 5 Black Diamond Edition.

Σήμερα θα δούμε ξανά ένα iPhone το οποίο κοστίζει «μόλις» $4,363 και ονομάζεται «Caviar iPhone 5S Supremo Putin». Κατασκευάστηκε από την ιταλική Caviar / Perla Penna που ασχολείται με τα luxury phones. Η συσκευή είναι επίχρυση αλλά δεν είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Στην πίσω πλευρά έχει σκαλισμένο το πρόσωπο του Πούτιν και πωλείται αποκλειστικά στη Ρωσία για όσους έχουν λατρεία με τον Πούτιν.

Μιας και μιλάμε για συσκευή πολυτελείας, το κουτί του δεν θα μπορούσε να είναι από απλό χαρτόνι αλλά είναι σκαλισμένο ξύλο.


Τελικά ίσως το απολιθωμένο δόντι του Τυραννόσαυρου rex ίσως να μην είναι το πιο παράξενο που έχουμε δει σε iPhone και κινητό γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: