Cocktail blog

To Galaxy S6 αποκαλύπτεται

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Κατευθύνετε το ταλέντο σας με το Samsung Galaxy S6 Edge. Απολάυστε εκπλητικό σχεδιασμό και απαράμιλλη λειτουργικότητα σε ένα υπέροχο συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού.
Απολάυστε την ευελιξία της γρήγορης φόρτισης. Μόνο 10' φόρτισης σας δίνουν αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσετε μία ταινία - χαλαρώστε με τη σκέψη οτι θα είστε έτοιμοι σε μερικά λεπτά.

ΑΠΡOΣΜΕΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Η πολύ γρήγορη έναρξη της κάμερας σας επιτρέπει να εκφραστείτε δημιουργικά όπου και όποτε το επιθυμήσετε. Αφήστε τη ματιά σας να κάνει τη διαφορά και απαθανατίστε τις
Σχεδιασμός
Ολοκληρωμένος σχεδιασμός με αυθεντικά υλικά μετάλλου και γυαλιού.
Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Το Galaxy S6 Edge με μοναδική ομορφιά προσφέρει σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης με την, πρώτη στον κόσμο, κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.
Το γυάλινο σώμα τους είναι κατασκευασμένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το Corning® Gorilla Glass® 4 αντανακλούν στο φυσικό ως και είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων:
Samsung Galaxy S6
λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum) και μπλε (Blue Topaz)
Samsung Galaxy S6 edge
λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum) και πράσινο (Green Emerald)
Φόρτιση
Γρήγορη φόρτιση, χωρίς καλώδιο
Με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης (πιστοποιημένη με WPC και PMΑ), τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge αλλάζουν τα δεδομένα της φόρτισης. Με την τεχνολογία Fast charging μετά από 10 λεπτά φόρτισης μπορείς να έχεις περίπου 4 ώρες αυτονομίας.
Οι συσκευές διαθέτουν νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης έτσι ώστε να είναι συμβατές με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή.
Κάμερα
Ζωντανές εικόνες με τη γρήγορη και φωτεινή κάμερα
Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους οι οποίες προσφέρουν φωτεινότητα και ταχύτητα.
Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι.
Οι λειτουργίες Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) και IR Detect White Balance προσφέρουν αναβαθμισμένη ευαισθησία στο φως και υψηλή ευκρίνεια.
Η νέα λειτουργία Quick Launch δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα*, απλώς με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο.
Επίδοση
Κορυφαία τεχνολογία
Ο πρώτος στον κόσμο φορητός επεξεργαστής 14nm με πλατφόρμα 64-bit, νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και flash μνήμη UFS 2.0 προσφέρει υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα μνήμης, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
Επιπροσθέτως, χάρη στο νέο hardware 1440P/VP9 βασισμένο σε codec, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν βίντεο streaming σε υψηλή ανάλυση, ξανά με πολύ χαμηλή κατανάλωση.
Οθόνη
Φωτεινή & Ζωντανή οθόνη
Ενίσχυση ορατότητας σε εξωτερικό χώρο
Καθηλωτική εμπειρία θέασης με την 1η κυρτή οθόνη και από τις δύο πλευρές
Με οθόνη Quad HD Super AMOLED τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge προσφέρουν στους χρήστες την υψηλότερη πυκνότητα σε pixels (577ppi). Η βελτιωμένη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους με μια πιο φωτεινή οθόνη (600cd/mm) επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν το περιεχόμενο, που τους ενδιαφέρει χωρίς συμβιβασμούς – οπουδήποτε, οποτεδήποτε.
Γενικά
Διαστάσεις (mm) 143.40 x 70.50 x 6.80
Βάρος (g) 138.00
Χωρητικότητα Μπαταρίας (mAh) 2550mAh (S6), 2600 (S6 edge)
Αφαιρούμενη Μπαταρία Όχι
Χρώματα για το S6 λευκό / μαύρο / χρυσό / μπλε
Χρώματα για το S6 edge λευκό / μαύρο / χρυσό / πράσινο
Οθόνη
Διαγώνιος Οθόνης (inches) 5.10
Touchscreen Yes
Ανάλυση 1440x2560 pixels
Pixels per inch (PPI) 577
Χρώματα 16M
Hardware
Επεξεργαστής 1.5GHz  octa-core
RAM 3GB
Εσωτερική Μνήμη 32GB / 64GB / 128GB
Επεκτάσιμη Μνήμη Ναι
Camera
Πίσω Κάμερα 16-megapixel
Flash Yes
Μπροστά Κάμερα 5-megapixel
Software
Λειτουργικό Σύστημα Android: 5.0
Συνδεσιμότητα
Wi-Fi Ναι
Wi-Fi standards 802.11 a/ b/ g/ n/ ac
GPS Ναι
Bluetooth Ναι, v 4.10
NFC Ναι
DLNA Όχι
Wi-Fi Direct Ναι
MHL Out No
HDMI Όχι
Headphones 3.5mm
FM Όχι
USB Micro-USB
Φόρτιση μέσο Micro-USB Ναι
Τύπος SIM Nano-SIM
GSM/ CDMA GSM
3G Ναι

Δεν υπάρχουν σχόλια: