Υλικά για την κρέμα λαχανικών
- 1 κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες
- 1 αγουρωπή ντομάτα σε φέτες και
- 4 πλευρώτους μανιτάρια, χωρίς τα κοτσάνια
- 600 ml γάλα
- 5 αυγά
- 50 ml Παρθένο Σησαμέλαιο
- Αλάτι, πιπέρι, μαντζουράνα
- 300 γρ. παρμεζάνα σε σκόνη
- 1 αυγό
- 60 γρ. Σησάμι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Εκτέλεση:
Αλείφουμε τα λαχανικά με Παρθένο Σησαμέλαιο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στη σχάρα. Χτυπάμε το γάλα, τα αυγά, το αλατοπίπερο και τη μαντζουράνα με το Παρθένο Σησαμέλαιο.
Μοιράζουμε τα λαχανικά σε οκτώ πυρίμαχα ατομικά σκεύη και γεμίζουμε τα ¾ με το μείγμα που έχουμε κάνει. Ψήνουμε σε μπεν-μαρι (όπως την κρέμα καραμελέ) στους 170 C για 40'.Με τα υλικά για το παστέλι παρμεζάνας με σησάμι κάνουμε μία ζύμη, την οποία πλάθουμε σε οκτώ μπαλίτσες, ανοίγουμε αντίστοιχα φύλλα που τοποθετούμε σε χαρτί ψησίματος και τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ξεροψηθούν.mageiremata.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου