- 1 φοινόκιο
- 4 κολοκυθάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 καρδιές αγκινάρας
- 4 μεγάλα μανιτάρια
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 ματσάκι μάραθο
- Αλάτι, ξύδι
- Παρθένο Σησαμέλαιο
- Εκτέλεση:
Λεπτοκόβουμε σε φέτες όλα τα λαχανικά, τα αλατίζουμε, τα ανακατεύουμε και τα βρέχουμε με ξύδι από λευκό κρασί. Στο τέλος ρίχνουμε πολύ ψιλοκομμένο το σκόρδο, σκεπάζουμε τη σαλάτα και την βάζουμε στο ψυγείο. Μετά από 8 ώρες προσθέτουμε άνηθο και μάραθο, ανακατεύουμε, στραγγίζουμε και σερβίρουμε με Παρθένο Σησαμέλαιο. * Στην ίδια σαλάτα μπορούμε να προσθέσουμε φρέσκα ζεματισμένα αμπελοφάσουλα.mageiremata.gr
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου