Cocktail blog

Samothraki Village Hotel

προσφορά για Samothraki Village Θεσσαλονίκη
Αν ψάχνετε έναν επίγειο παράδεισο για να περάσετε λίγες μέρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης, η Σαμοθράκη είναι ακριβώς ό,τι ζητάτε. Το νησί της φύσης, της ιστορίας, και του πολιτισμού, ο τόπος της Νίκης της Σαμοθράκης, και των μεγάλων θεών, ο τόπος της Αρμονίας και της Εκάβης, το Αρσινόειο και το Πτολεμαίο, σας παρασύρουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι. Μπορεί να μην είναι στους top τουριστικούς προορισμούς, αλλά για όσους έχουν επισκεφτεί το βορειότερο νησί του Αιγαίου, οι εντυπώσεις είναι οι ίδιες. Απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς καταπράσινα
τοπία, λίμνες, καταρράκτες, γραφικοί οικισμοί και όλα τα απαραίτητα για να μην σας λείψει τίποτα στις διακοπές σας.Στην Παλιάπολη της Σαμοθράκης, μέσα σε πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον και δίπλα στην θάλασσα, δημιουργήθηκε το Samothraki Village Hotel, για να δώσει άλλη διάσταση στη φιλοξενία. Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Καμαριώτισσας, ακολουθώντας την παραλιακή οδό προς την βόρεια πλευρά του νησιού θα συναντήσετε το ξενοδοχείο, χτισμένο σε μια τοποθεσία με υπέροχη θέα στο Θρακικό πέλαγος, έναν ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και εξορμήσεις στη γύρω περιοχή του νησιού.


Image 3

Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στην θάλασσα και είναι σχεδιασμένα με έμφαση στην λειτουργικότητα και την άνεση. Στο πλαίσιο της φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν διαμορφωθεί 2 δωμάτια ενώ έχει ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου να είναι προσβάσιμοι. Μέσα στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου στο κεντρικό σημείο του συγκροτήματος βρίσκονται οι δύο πισίνες. Η μαγευτική θέα στο πέλαγος σας καλεί να κολυμπήσετε και να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες γύρω από αυτή. Η παιδική πισίνα προσφέρεται για παιχνίδια και άφθονο κολύμπι. Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο για barbeque, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα φρεσκότατα ντόπια κρέατα και ψάρια του νησιού.


Image 4 Image 1

Όλα τα δίκλινα δωμάτια έχουν πολλές ανέσεις για να είναι πιο εύκολη και ευχάριστη η διαμονή σας, ενώ διαθέτουν και εξαιρετική θέα στην θάλασσα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ, σύνδεση για laptop, αυτόματη αφύπνιση και μίνι μπαρ.


Στο Samothraki Village θα απολαύσετε το παραδοσιακό πρωινό σας στο μπουφέ, και δυο γεύματα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Χαλαρώστε με ένα cocktail από το μπαρ, δίπλα στην πισίνα ή απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία στο spa, κάνοντας sauna, χαμάμ και υδρομασάζ. Το ξενοδοχείο, διαθέτει lobby, δορυφορική τηλεόραση, home cinema, γυμναστήριο και υπηρεσίες πλυσίματος και σιδερώματος ρούχων, room service για την άμεση εξυπηρέτησή σας, ατομικά χρηματοκιβώτια και φύλαξη αποσκευών. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για διοργανώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων: βαφτίσεων, γάμων και γενεθλίων. Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 άτομα για κάθε είδους επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και σεμινάρια.


Image 5

Στη Σαμοθράκη, θα βρείτε υπέροχες παραλίες για απολαυστικές βουτιές σε πεντακάθαρα νερά. Επισκεφτείτε οδικώς τις παραλίες στη διαδρομή από την Καμαριώτισα προς τα Κάμπινγκ, το χείμαρρο του Φονιά και ακόμη πιο πέρα, τους Κήπους. Σε κάποιες από αυτές λειτουργούν μικρά beach bars, αλλά για σιγουριά ενημερωθείτε πριν ξεκινήσετε. Αν θέλετε περισσότερη βαβούρα και κόσμο κολυμπήστε στην Παχιά Άμμο. Αν πάλι έχετε όρεξη για εξερευνήσεις και περισσότερη ησυχία, επιλέξτε τις παραλίες που βρίσκονται μεταξύ Παχιάς Άμμου και Κήπων και προσεγγίζονται από τη θάλασσα. Ο Βάτος, το Κρεμαστό, το Κατάρτι είναι μικροί αμμώδεις κόλποι με βράχια, σπηλιές και υπέροχο βυθό που θα σας ενθουσιάσουν.


Εκτός από μπάνιο και καλό φαγητό με έμφαση φυσικά στα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά, στο όμορφο νησί οι δραστηριότητες με κοινό παρανομαστή τη φύση, ποικίλλουν. Τα ορμητικά ρυάκια του βουνού Σάος δημιουργούν πολλούς καταρράκτες και λιμνούλες, τις βάθρες ανάμεσα σε αγριόπετρες, πλατάνια και πυκνή βλάστηση. Οι πιο γνωστές βάθρες, με πρώτη τη Βάθρα του Φονία σχηματίζονται στο ρέμα του Φονιά. Φημισμένη είναι και η Γριά Βάθρα, στα Θέρμα από όπου ξεκινά και η ανάβαση στο γνωστό όρος Φεγγάρι. Εκδρομές στο βουνό με ειδικούς οδηγούς για ανάβαση ή με τα τζιπ του ξενοδοχείου, περπάτημα, στην πανέμορφη ενδοχώρα του νησιού, πανέμορφες διαδρομές με ποδήλατο, ψάρεμα με βάρκα υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών και κατάδυση στον μαγευτικό βυθό, στο Diving Center είναι μερικές μόνο από τις επιλογές σας. 


Φυσικά οι διακοπές σας στο ιστορικό νησί δεν γίνεται να μην περιλαμβάνουν επίσκεψη στα αξιοθέατα. Σε απόσταση 1200 μέτρων από το ξενοδοχείο στον οικισμό της Παλαιόπολης βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο. Ο χώρος του μουσείου περιλαμβάνει ευρήματα κυρίως από την ανασκαφή στο Ιερό των Θεών. Η μαρμάρινη φτερωτή Νίκη, που κοσμεί το μουσείο του Λούβρου, είναι το λαμπρότερο αρχαιολογικό εύρημα της Σαμοθράκης. Να επισκεφτείτε οπωσδήποτε την αρχαία πόλη και το Ιερό των μεγάλων θεών.


Στην Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού βρίσκεται το λαογραφικό μουσείο, το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε, καθώς και όμορφα εστιατόρια, καταστήματα, μπαράκια και καφετέριες. Εκεί θα απολαύσετε τον περίπατό σας στα πλακόστρωτα στενάκια -στα οποία δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα- με τα παραδοσιακά σπίτια. Οι διακοπές σας στη Σαμοθράκη θα είναι σίγουρα μια πρωτόγνωρη εμπειρία απ' όλες τις απόψεις.


Πώς θα φτάσετε στη Σαμοθράκη:

Οδικώς:
  • Αθήνα-Αλεξανδρούπολη: 854χλμ.
  • Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη: 346χλμ.
  • Αθήνα-Καβάλα: 650χλμ.
  • Θεσσαλονίκη-Καβάλα: 162χλμ.
Στη συνέχεια, από Καβάλα και Αλεξανδρούπολη παίρνετε το ferry boat για τη Σαμοθράκη.

Αεροπορικώς:
Από την Αθήνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη ή την Καβάλα και από εκεί με το ferry boat μέχρι τη Σαμοθράκη.

Ακτοπλοϊκώς: 
Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ή της Καβάλας, με ένα δρομολόγιο ανά ημέρα όλη την εβδομάδα.
  • Στην Παλιά πολη της Σαμοθράκης, βρίσκεται το Samothraki Village Hotel, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Καμαριώτισσας, χτισμένο σε μια τοποθεσία με υπέροχη θέα στο Θρακικό πέλαγος.
  • Απολαύστε διαμονή με παραδοσιακό πρωινό, δύο γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και χαλάρωση στο spa, με σάουνα, χαμάμ και υδρομασάζ.
  • Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης, δύο πισίνες, μπαρ, χώρο barbeque, parking, γυμναστήριο και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε για μια άνετη και πολυτελή διαμονή.


Samothraki Village

4o χλμ. Καμαριώτισσα
68002 Σαμοθράκη
Website / Facebook
τηλ. κράτηση στο 25510 42318.
Samothraki Village, Σαμοθράκη, 68002, 4o χλμ. Καμαριώτισσα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: