Cocktail blog

Σχολή Χορού You Can Dance

προσφορά για You Can Dance ΘεσσαλονίκηΠόσες φορές έχετε σκεφτεί να ξεκινήσετε μαθήματα χορού; Πόσες φορές έχετε σκεφτεί, μέσω κινήσεων και βηματισμών, να ταξιδέψετε στον κόσμο, να «βουτήξετε» σε άλλες κουλτούρες και να βγείτε εξαγνισμένοι ως νέοι πολίτες του κόσμου; Η σχολή χορού You Can Dance που βρίσκεται στη Σταυρούπολη, είναι το κατάλληλο «όχημα» για σας. Εξάλλου, τα κέρδη σας είναι πολλαπλά. Δεν είναι μόνο οι τιμές της προσφοράς που θα σας κάνουν να χορεύετε από χαρά, είναι και τα οφέλη από τον ίδιο το χορό, που είναι πολλά. Γιατί ο χορός είναι πηγή ζωής. Είναι η πιο όμορφη και αποτελεσματική μορφή άσκησης του σώματος. Βοηθά
στην ψυχική ισορροπία, διώχνει το άγχος, δίνει ευεξία, δημιουργεί σώμα υγιές και δυνατό.Μελέτες έδειξαν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τους δυνατούς ήχους σαν απότομες μετακινήσεις και προσπαθώντας να ισορροπήσει το σώμα, του δίνει εντολή για κίνηση. Όλη αυτή η διαδικασία προκαλεί, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μια έντονη αίσθηση ευφορίας που πλημμυρίζει τον οργανισμό. Ο χορός όμως κάνει πολλά ακόμη όπως ότι μαζί με το κολύμπι- είναι μια από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις. Αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού, βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού και επομένως συμβάλλει στην απώλεια κιλών. Έχει μάλιστα υπολογιστεί ότι 90 δευτερόλεπτα χορογραφίας διαγωνιστικού τύπου (υψηλού δηλαδή επιπέδου) ισοδυναμούν με 800 μέτρα σπριντ.
/28/01/1321624500128.jpg/59/00/1321624500059.jpg
Η σχολή You Can Dance «χορεύει» τη Θεσσαλονίκη εδώ και χρόνια διδάσκοντας μια τεράστια γκάμα από χορούς. Αν έχετε, ήδη, μπει σε διαδικασία σκέψης για το ποιον να διαλέξετε θα σας βοηθήσουμε παραθέτοντας τις επιλογές σας…
  • Ο χορός είναι η πιο όμορφη και αποτελεσματική μορφή άσκησης ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Βοηθά στην ψυχική ισορροπία, διώχνει το άγχος, δίνει χαρά και ευεξία.
  • Μαθήματα χορού για έναν ολόκληρο μήνα μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών.
  • Λατινοαμερικάνικοι.
  • Ευρωπαϊκοί χοροί.
  • Zumba.
  • Tango argentino.
  • Ελληνικοί χοροί (χασάπικο, ζεϊμπέκικο, συρτάκι).
Ακόμη, υπάρχουν τμήματα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, μελλονύμφων, επαγγελματικά και τμήματα προσχολικής ηλικίας (από 3 ετών).

You Can Dance

Γρηγορίου Λαμπράκη 22
56429 Σταυρούπολη
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 650820.
You Can Dance, Σταυρούπολη, 56429, Γρηγορίου Λαμπράκη 22
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: