Τι θα χρειαστείτε:
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
2-3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κρεμμύδι
3 μέτριες πατάτες
1 ντομάτα
1 αγγούρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Τι θα κάνετε: Καθαρίζετε, κόβετε σε κύβους και βράζετε τις πατάτες. Στραγγίζετε τον τόνο και τον ρίχνετε στις πατάτες, οι οποίες πρέπει πρώτα να έχουν κρυώσει. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το ρίχνετε και αυτό. Ψιλοκόβετε την ντομάτα και το αγγούρι και τα προσθέτετε. Ανακατεύετε τη μαγιονέζα με το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι και με το μείγμα περιχύνετε την σαλάτα. Την βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου