Cocktail blog

Ramada Resort Aquaworld:Βουδαπέστη


προσφορά για Ramada Resort Aquaworld Travel


Επισκεφτείτε τη μαγευτική Βουδαπέστη, με τη μοναδική της νεανική ατμόσφαιρα, την παγκοσμίου φήμης σκηνή κλασσικής μουσικής καθώς και της έντονης νυχτερινής της ζωής η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να προσελκύει νέους από όλη την Ευρώπη. Θεωρείτε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης και λόγο της αρχιτεκτονικής της, της έχει δοθεί το όνομα «Το Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης».

Image 1
Ο Δούναβης διασχίζει την Βουδαπέστη και την χωρίζει. Από τη μια τα παλάτια. Από την άλλη η σύγχρονη πραγματικότητα. Από τη μια η μεγάλη Ευρωπαϊκή ιστορία με ένα έθνος να βαδίζει περήφανο σαν… Ούγγροι, μέσα στο χρόνο και από την άλλη το προφίλ μιας πόλης που φλερτάρει με τον νέο αιώνα ζητώντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Βουδαπέστη μια υπέροχη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα βασίζει την ομορφιά της σε αυτό ακριβώς το πάντρεμα που ενώνει το παλιό και το καινούργιο. Το καταλαβαίνεις περπατώντας (η Βουδαπέστη περπατείται μετά μανίας). Γιατί όλα είναι κυριολεκτικά στα πόδια σου. Το βασιλικό κάστρο (Royal Palace), η Εθνική Πινακοθήκη, το παλιό φρούριο Citaddela και κυρίως ο Πύργος των Ψαράδων με την θέα καρποστάλ στη Βούδα, οι εφτά γέφυρες που ενώνουν τα δύο κομμάτια της, τα μπαράκια της πλατείας Franz Liszt, το νησάκι Margaret.
Image 2
Λίγο έξω από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το Ramada Resort Aquaworld Budapest το οποίο είναι ο ιδανικός τόπος χαλάρωσης. Διαθέτει υδάτινο πάρκο, ανοιχτό γήπεδο τένις και health club. Πρόκειται για ένα superior ξενοδοχείο 4 αστέρων που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευεξία των πελατών του, διαθέτοντας τους ένα από τα καλύτερα spa της Βουδαπέστης. Απολαύστε την βόλτα σας στη γραφική πόλη ή το Aquaworld, ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης, στο οποίο το Ramada έχει άμεση πρόσβαση, και μετά αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των μασέρ του resort για να σας ανακουφίσουν από πόνο και ένταση.
Image 3
Επισκεφτείτε την Βουδαπέστη και «νιώστε» τα vibes μιας ζωντανής πόλης που κοιτά στο παρελθόν της με σεβασμό και διεκδικεί με τον ίδιο τρόπο και την θέση της στην ιστορία του αύριο.
Image 4
  • Το ξενοδοχείο έχει ένα από τα καλύτερα health spa club της Βουδαπέστης, γεγονός που το κάνει ιδανικό προορισμό ηρεμίας και ευεξίας.
  • Aquaworld, ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης.
  • Ανακαλύψτε τη πόλη με τα τρία ονόματα (η Βούδα στη δυτική όχθη, η Οβούδα στα βορειοδυτικά και η Πέστη στα ανατολικά για να προσανατολίζεστε) και υποκλιθείτε στην Μαγιάρικη ομορφιά της.
 κράτηση στο τηλέφωνο +36 (1) 2313600 ή το email: reservation@aqua-world.hu

Check in: 2μ.μ. / Check out: 10π.μ.

Ramada Resort Aquaworld

Íves utca 16
1044 Βουδαπέστη
Website / Facebook
Ramada Resort Aquaworld, Βουδαπέστη, 1044, Íves utca 16
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: