Cocktail blog

Kritikos Guesthouses & Studios στη Νάξο




Ψάχνετε για χαλαρωτικές διακοπές με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας;
Ήρθατε στο σωστό μέρος!Όλα τα στούντιο και οι ξενώνεςτου Kritikos Guesthouses & Studios είναι πλήρως εξοπλισμένα και με μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια με μαγευτική θέα στηθάλασσα και το ηλιοβασίλεμα!Οι παραδοσιακοί ξενώνες και στούντιο Kritikos βρίσκεται στο Αμπράμι, ένα από τα ομορφότερα σημεία στη Νάξο. Το κατάλυμα είναι 100 μέτρα από την παραλία και περιτριγυρισμένο με αμπελώνες από τους οποίους φτιάχνεται το φημισμένο κρασί της Νάξου και το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν κατά την διάρκεια της διαμονής σας στο Kritikos!

Ο όρμος του Αμπράμι βρίσκεται 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την Πόλη της Νάξου (Χώρα) όπου υπάρχει το λιμάνι και το αεροδρόμιο του νησιού. Έναειρηνικό μέρος με φιλόξενους ανθρώπους και μια όμορφη παραλία με βότσαλα και κρυστάλλινα νερά. Το Αμπράμι είναι το τέλειο σημείο για να έχετε την βάση σας για να εξερευνήσετε το υπόλοιπο νησί, είναι πολύ κοντά στο όμορφο τουριστικό χωριό "Απόλλωνας" και μόνο 30 λεπτά με αμάξι από την Πόλη της Νάξου και τις υπόλοιπες παραλίες.
Στο Αμπράμι μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τις διακοπές σας, 100 μέτρα από το κατάλυμα μας βρίσκεται ένα παραδοσιακό εστιατόριο με φρέσκα ψάριακαι όλα τα είδη της ελληνικής κουζίνας και σαλάτες, όπου μπορείτε να αγοράσετε αναψυκτικά και παγωτά (δεν υπάρχει κοντά στο ξενοδοχείο super market). Το Αμπράμι είναι φημισμένο για την παραγωγή υπέροχου κρασιούκαι ρακής τα οποία θα έχετε σίγουρα την ευκαιρία να δοκιμάσετε κατά την διάρκεια της διαμονής σας!
 

KRITIKOS

Αμπράμι,
Νάξος
τηλ.: 22850 63206
τηλ.: 6973 301869



Προβολή KRITIKOS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: