Cocktail blog

Evilion Mansion στην Μακρινίτσα Πηλίου

 Με πολύ μεράκι, πάθος και σεβασμό στην πολιτισμική κληρονομιά και την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, αναπαλαιώσαμε με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης το παλιό αυτό Αρχοντικό του 19ου αιώνα και σας προσκαλούμε να το επισκεφτείτε.
Λειτουργεί όλο το χρόνο και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις χειμερινές διακοπές στο Πήλιο αλλά και για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Έιμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψή σας στο Αρχοντικό μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για σας.
Το Αρχοντικό "ΕΥΗΛΙΟΝ", το όνομά του έχει τη σημασία του, διαθέτει 2 Σουίτες με τζάκι, πέντε δωμάτια, καθιστικό, χώρο πρωινού με τζάκι και κουζίνα. Επίσης διαθέτει την απαραίτητη τεχνολογία και τα μέσα επικοινωνίας (TV, τηλέφωνο, Fax, Internet). Το πρωινό θα διαθέτει συνήθως τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα (γλυκίσματα, μαρμελάδες, μέλι κλπ.).
Στόχος μας είναι και θα παραμείνει η φιλοξενία και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στο Αρχοντικό να είναι υψηλής στάθμης και ποιότητας, αντίστοιχες του περιβάλλοντος και να υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών μας.
Θέλουμε ο Επισκέπτης μας να μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαμονή του, για να μας δοθεί έτσι η δυνατότητα και η χαρά να τον φιλοξενήσουμε και πάλι μαζί με τους φίλους του.
Είμαστε βέβαιοι ότι η επίσκεψή σας στο Αρχοντικό μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για σας!
Τοποθεσία

Χτισμένη σε υψόμετρο 850 μ. ,στις δυτικές πλαγιές του Πηλίου, βόρεια του Βόλου, είναι από τα τουριστικότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας και φημίζεται για το παραδοσιακό της χρώμα, την ιδιαίτερη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική της και για την εξαιρετική θέα που διαθέτει προς τον Βόλο και τον Παγασητικό Κόλπο.
Για τον λόγο αυτό χαρακτηρίζεται “Το μπαλκόνι του Πηλίου”.
Η Μακρινίτσα, απέχει από τον Βόλο 17 χλμ. και για να φτάσετε ακολουθείτε το παραλιακό δίκτυο του Πηλίου ή την περιφερειακή οδό.
Περνώντας τον Βόλο, ακολουθείτε τον δρόμο για Πορταριά ή τον πρόσφατο-σύντομο δρόμο μέσω Κουκουράβας. Και οι δύο δρόμοι καταλήγουν στην πλατεία “Μπράνη”, στην είσοδο του χωριού όπου βρίσκεται και το δημοτικό parking.
Διανύοντας τον κεντρικό πεζόδρομο συναντάτε την λιθόστρωτη κεντρική πλατεία με τα πανύψηλα αιωνόβια πλατάνια, την ξεχωριστή παλιά κρήνη με τις χάλκινες κεφαλές λεόντων και την γραφική εκκλησία του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου.
Μέσω του παραδοσιακού καλντιριμιού και σε απόσταση μόλις 40 μ., καταλήγετε στην ξεχωριστή αυτή γωνιά της Μακρινίτσας, στο Αρχοντικό Ευήλιον.
Δραστηριότητες

Με καταφύγιο το Αρχοντικό Ευήλιον, ανακαλύψτε τα δεκάδες μονοπάτια για πεζοπορία στο Πήλιο, αναγνωρισμένα από Ευρωπαϊκές οργανώσεις περιηγητών, πολλές παραδοσιακές εκκλησίες σε δασωμένες και μη περιοχές και πολλές πανέμορφες βουνοκορφές με δράσεις για ποδήλατα καθώς και περιήγηση με οργανωμένα κλιμάκια με άλογα εκπαιδευμένα για περιπάτους.
Κατά την διάρκεια του χειμώνα μπορείτε να επισκεφτείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που βρίσκετε 14 χλμ. απο την Μακρινίτσα.
Για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, το παραθαλάσσιο χωριό Αγ.Ιωάννης με τις παραλίες του, απέχει 38 χλμ.



Evilion Mansion
Μακρινίτσα, Πήλιο 37011
Τηλέφωνο: 24280-99777
http://www.evilionmansion.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: