Cocktail blog

Πολυχώρο Αγνάντι στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης

Ο ανοιξιάτικος καιρός, επιβάλλει εκδρομές και τώρα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις κλασσικές εξορμήσεις στη φύση, κάνοντας κάτι διαφορετικό, που θα ενθουσιάσει τόσο εσάς, όσο και τα παιδιά σας. Ο πολυχώρος «Αγνάντι», στο Λευκοχώρι, σας προσκαλεί σε μία πρωτότυπη ημερήσια εκδρομή με πλήθος δραστηριοτήτων, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

 Το «Αγνάντι» είναι μια αγροτουριστική μονάδα που λειτουργεί σαν πολυχώρος αναψυχής, εκδρομών και εκδηλώσεων, στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στη φύση με άλογα, ποδήλατα και γουρούνες, να παίξουν παιχνίδια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις στο εστιατόριο και να ξεκουραστούν στον παραδοσιακό ξενώνα. 
 Η Ιστορία…
Ο πολυχώρος δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Γεωργακόπουλο, ο οποίος πάντα έψαχνε ένα μέρος μακριά από την πόλη, για να ζήσει ήρεμα, να μεγαλώσει τα παιδιά του και να είναι κοντά στη φύση και τα άλογα που τόσο λάτρευε. Πάντα έψαχνε τον δικό του παράδεισο, ώσπου το 1996 τον δημιούργησε μαζί με τη Βάσω τη γυναίκα του, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, στο όμορφο Λευκοχώρι. Τον ονόμασαν «Αγνάντι». Με λίγα στρέμματα γης στην αρχή και λίγα άλογα αλλά με περίσσια αγάπη και οι δύο στη φύση και σ' αυτό που έκαναν, σε λίγα χρόνια κατόρθωσαν να είναι περήφανοι για το αποτέλεσμα που μπορούν να απολαμβάνουν οι επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.
Ο πολυχώρος…
Με προσωπική εργασία και επίπονη προσπάθεια δημιουργήθηκαν γήπεδα, στίβος ιππασίας, χώροι τοξοβολίας, σκοποβολής, παιδική χαρά, τεχνητή λίμνη, εστιατόριο-καφέ, και χώροι δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες. Τα άλογα είναι έμπειρα να δέχονται στη ράχη τους μεγάλους, αλλά και μικρούς αναβάτες με ασφάλεια. Οι επισκέπτες μπορούν, με τη συνοδεία εκπαιδευτή, να απολαύσουν διαδρομές στην γύρω περιοχή ανάμεσα σε λιμνούλες, δάση και υψώματα με απέραντη θέα. Τα παιδιά θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, σε προστατευμένη περιοχή με οδηγό. Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην τοξοβολία και τη σκοποβολή, δύο πολύ διασκεδαστικά αθλήματα.
Το εστιατόριο…
Θα το νιώσετε σαν δικό σας χώρο από την πρώτη στιγμή. Η πέτρα και το ξύλο «παντρεύονται» αρμονικά σε ένα περιβάλλον ζεστό και οικείο. Απαλό φως, ήχοι που θα σας ταξιδέψουν και απερίγραπτη θέα, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε το φαγητό σας. Εκλεκτά πιάτα, με γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, αγνά υλικά και ευφάνταστοι συνδυασμοί, συνθέτουν ένα πλούσιο μενού. Το προσωπικό, πάντα χαμογελαστό, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Με καφέ ή φαγητό, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ένα κομμάτι γλυκού από τα έμπειρα χέρια του Θεόδωρου.
Ο ξενώνας…
Λίγο πιο μακριά από τον πολυχώρο, στην είσοδο του χωριού βρίσκεται ο υπέροχος παραδοσιακός ξενώνας ο οποίος είναι κτισμένος σε υψόμετρο 600 μέτρων και έχει θέα το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Μακεδονίας. Πανέμορφα δωμάτια με παραδοσιακή διακόσμηση, με ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, υπόσχονται ηρεμία, χαλάρωση και ιδανική διαμονή με θέα…
Περάστε μία μαγευτική ημέρα με την οικογένειά σας, με πλήθος δραστηριοτήτων στον Πολυχώρο Αγνάντι, μόλις μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη
Το «Αγνάντι» είναι μιααγροτουριστική μονάδα που λειτουργεί σαν πολυχώρος αναψυχής, εκδρομών και εκδηλώσεων
Ιππασία, τοξοβολία, μπάσκετ, γουρούνες, κανό, ποδήλατο, ping pong, παιδικό πάρκο και επιτραπέζια παιχνίδια
Διαθέτει εστιατόριο με γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, σε ένα όμορφο περιβάλλον με πέτρα και ξύλο
Στον ξενώνα θα χαλαρώσετε σε δωμάτια με παραδοσιακή διακόσμηση, με ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, για μία ιδανική διαμονή με θέα.

τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα 23940 92405 και 6944 77 62 58
 
Η Τοξοβολία και η Σκοποβολή αφορούν ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών


Πολυχώρος Αγνάντι

Λευκοχώρι
57017 Θεσσαλονίκης
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: