Cocktail blog

Epirus Palace στα Ιωάννινα

Βρίσκεται 300μ από την έξοδο της Εγνατίας Οδού για την πόλη των Ιωαννίνων χτισμένο σε μία έκταση 50 στρεμμάτων. Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης, το Epirus Palace, προορίζεται να προσφέρει στους επισκέπτες του ό,τι καλύτερο, συνδυάζοντας άψογα την υψηλή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Το Epirus Palace αποτελεί το ιδανικό “ορμητήριο” για ν’ ανακαλύψετε τα μνημεία και τις φυσικές ομορφιές της ευρύτερης περιοχής. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις υπηρεσίες του φιλικού και έμπειρου προσωπικού σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές για εργασία ή ψυχαγωγία, τόσο στα δωμάτια όσο και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
Διαμονή 
Τα πολυτελή δωμάτια, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα 200 δωμάτια και οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα, διαθέτουν κεντρική θέρμανση και κλιματισμό, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, και μαρμάρινα μπάνια.
Εστιατόριο / Bars
Σε ένα υπέροχο και χαλαρωτικό περιβάλλον, δοκιμάστε γεύσεις της Ελληνικής μεσογειακής κουζίνας και τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ. Το εστιατόριο αποτελεί μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα απολαυστικό γεύμα με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής πιάνου. Τις γιορτινές ημέρες το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει ετοιμάσει για εσάς ρεβεγιόν, με ζωντανή μουσική και φαγητό. Κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας στα bars του ξενοδοχείου.
Πώς θα φτάσετε
Από Αθήνα
Κινείστε στην Εθνικό Οδό Ιωαννίνων - Αθηνών με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και στρίβετε αριστερά 300 μέτρα πριν φτάσετε στο κόμβο της Εγνατίας Οδού.
Από Θεσσαλονίκη
Κινείστε στην Εγνατία Οδό και βγαίνετε στην έξοδο για Ιωάννινα, στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αθηνών με κατεύθυνση προς την Αθήνα. Στα 300 μέτρα βρίσκεται το Epirus Palace στα δεξιά σας.
Από Ηγουμενίτσα
Κινείστε στην Εγνατία Οδό και βγαίνετε στην έξοδο για Ιωάννινα, στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αθηνών με κατεύθυνση προς την Αθήνα. Στα 300 μέτρα βρίσκεται το Epirus Palace στα δεξιά σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πτήσεις της Ολυμπιακής που συνδέουν το αεροδρόμιο Ιωαννίνων με την Αθήνα.
7χλμ.Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών
45221 Ιωάννινα, Ελλάδα
Τηλ +30 26510 93555, 91072, 91074
Fax +30 26510 92595
Email info@epiruspalace.gr