Cocktail blog

Ξενώνα Νιάουστα

Ξενώνας Νιάουστα
Ένα πατρικό σπίτι, που μετατράπηκε σε φιλόξενο παραδοσιακό ξενώνα, σας περιμένει για στιγμές χαλάρωσης στη φύση. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λοφίσκου μόλις 3 km από τη Νάουσα Ημαθίας, 2,5 km από τον άγιο Νικόλαο και 15 km από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, με θέα που εντυπωσιάζει κάθε
επισκέπτη. Διαθέτει αίθουσα πρωινού, κήπο, καθιστικό με τζάκι και cafe-bar στη βεράντα. Το πρωινό είναι πλούσιο σε παραδοσιακά εδέσματα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Δωμάτια
Ο ξενώνας διαθέτει 6 πολυτελή δωμάτια, τα πέντε έχουν μπαλκόνι και ένα έχει μεγάλο παράθυρο για να απολαύσετε τη θέα προς την πόλη της Νάουσας, την κοιλάδα του Αγίου Νικολάου και τις καταπράσινες πλαγιές του Βερμίου. Κάθε δωμάτιο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, a/c, τηλεόραση, ψυγείο και σεσουάρ μαλλιών.

Δραστηριότητες
Χαλαρώστε κάνοντας ποδήλατο, ιππασία, πεζοπορία μέσα στο δάσος, στα ξωκλήσια της Αγίας Τριάδας, των Ταξιαρχών, του Προφήτη Ηλία, της Υπαπαντής και στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Οι υπεύθυνοι του ξενώνα θα σας προτείνουν εκδρομές και δραστηριότητες μέσα στη φύση.

Δείτε το www.niaousta.gr

Λίγα Λόγια

  • Στην κορυφή ενός λοφίσκου μόλις 3χλμ. από τη Νάουσα Ημαθίας & 2,5χλμ. από τον άγιο Νικόλαο
  • 15χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια
  • 6 πολυτελή δωμάτια με αυτόνομη θέρμανση, a/c, τηλεόραση, ψυγείο
  • Αίθουσα πρωινού, κήπος, καθιστικό με τζάκι, cafe-bar στη βεράντα, wi-fi

ξενώνας Νιάουστα
  1. A
    ξενώνας Νιάουστα 
    Μιλίτσα Νάουσα 59200
    Πώς θα πάω»
Groupon Travel FAQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: