Cocktail blog

Hotel Nafpaktos

Hotel Nafpaktos

Το ενετικό λιμάνι απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο, ενώ το κάστρο βρίσκεται 15 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο. Υπάρχει ασφαλής δωρεάν χώρος στάθμευσης στο δημοτικό πάρκινγκ, απέναντι από το ξενοδοχείο. Το Hotel Nafpaktos βρίσκεται στην όμορφη παραλία του Γριμπόβου, που περιβάλλεται από αιωνόβια πλατάνια, εστιατόρια, καφέ και εγκαταστάσεις αναψυχής. Είναι πλήρως κλιματιζόμενο, με πλούσιο πρωινό
buffet, bar, cafeteria, wi-fi και room service όλο το 24ωρο. Έχει θέα στη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» που ενώνει το Αντίρριο με το Ρίο. Δίπλα από το ξενοδοχείο λειτουργεί δημοτικό parking, για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας. Στο bar του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας, και στην αίθουσα πρωινού αλμυρές και γλυκές γεύσεις για ένα καλό ξεκίνημα στη μέρα σας. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά εστιατόρια, καφετέριες και μπαράκια.

Δωμάτια
Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό, βεράντα και μοναδική θέα στην παραλία του Γρίμποβου και τον κορινθιακό κόλπο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Hotel Nafpaktos.

Δείτε το www.hotelnafpaktos.gr

Λίγα Λόγια

  • Βρίσκεται στην παραλία Γρίμποβο δίπλα στη θάλασσα
  • Πλήρως κλιματιζόμενο, με πλούσιο πρωινό buffet, bar, cafeteria και room service όλο το 24ωρο
  • Δωμάτια με κλιματισμό, ψυγείο, TV, άνετη βεράντα και θέα την παραλία
  • Δίπλα από το ξενοδοχείο λειτουργεί δημοτικό parking

Hotel Nafpaktos
  1. A
    Hotel Nafpaktos 
    Παραλία Γριμπόβου Ναύπακτος 30300
    Πώς θα πάω»

Δεν υπάρχουν σχόλια: