Cocktail blog

7 εργαλεία που παρακολουθούν τα παιδιά σας στο Facebook





Norton Online Οικογένεια--------------------------------



Η εν εξελίξει συζήτηση συνεχίζεται σχετικά με το πώς να κρατήσουννεότερους Facebookers ασφαλής στην περιοχή, το οποίο εφαρμόζει ήδη αποφανθεί ότι οι χρήστες πρέπει να είναι τουλάχιστον 13 ετών.Μερικοί γονείς πιστεύουν ότι το πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό χειρισμό της κατάστασης είναι απλά να πω "όχι"
ακόμη και στα παιδιά τους που πληρούν την ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία για τη δημιουργία λογαριασμών για το κοινωνικό δίκτυο. Άλλοι ψάχνουν για κάποιο ασφαλές μέσο έδαφος που τους επιτρέπει να γνωρίζουν τι τα παιδιά τους έως και σε απευθείας σύνδεση.Με αυτό κατά νου, εδώ είναι επτά αξιολογήσεις των προϊόντων που συμβάλουν στην παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των νέων αυτούς »στο Facebook.





Η κοινωνική δικτύωση  εμφανίζονται στο Norton Online Οικογένεια να αφήνει τους γονείς να γνωρίζουν ακριβώς τις πληροφορίες για παιδιά τους εξετάζουν στο διαδίκτυο. Αυτό το δωρεάν εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τον τρόπο τον παιδίων σας, παρουσιάζει τον εαυτό του στο προφίλ εικόνες και αν είναι overconfiding στην περιοχή.Μπορείτε να ορίσει συγκεκριμένες ώρες ή ημέρες της εβδομάδας που ένα παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει την περιοχή. Αυτό βοηθά πραγματικά να διδάξουν τα παιδιά της διαχείρισης του χρόνου.Τιμή: Δωρεάν, Premier Οικογενειακό $ 29.99/year

Επί της ράχεως----------------------------------

Media Chaperone του piggyback  ενσωματώνεται με το Facebook, και βοηθά στην παρακολούθηση παιχνιδιών και την κοινωνική δραστηριότητα  Η υπηρεσία είναι εντοπηζει  στις ρίζες τους στην παρακολούθηση των τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση  τά  παιδί 

σας

, αλλά αυτό χρησιμεύει επίσης ως ένας τρόπος για να παρακολουθούν όλες τις online δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των Facebook. Η υπηρεσία προσφέρει προαιρετικά ανταμοιβές που μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας Credits . Συνολικά, αυτό το εργαλείο είναι πραγματικά φιλική προς το χρήστη.
Τιμή : Δωρεάν

SafetyWeb------------------------------------------------------

Μπορείτε να αναζητήσετε τα πάντα που περιβάλλει το παιδί σας σε απευθείας σύνδεση και στο Facebook, χρησιμοποιώντας SafetyWeb . προϊόντος ιστοσελίδα .Κοινωνική SafetyWeb του προφίλ Finder εργαλείο απλοποιεί τη διαδικασία εντοπισμού όλων Facebook δραστηριότητα που συνδέεται? Και μπορεί επίσης να επεκταθούν για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των παιδιών σε ολόκληρο το Διαδίκτυο στο σύνολό του, βάζοντας ακόμα μια ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική μέσα ενημέρωσης.
Τιμή: $ 9 - $ 10/month, 1 σχέδιο διαθέσιμο έτος για $ 100

ScreenRetriever-------------------------------------------------


Συνεργασία με την άδεια του αυτούς σας τους νέους, ScreenRetriever σας επιτρέπει δραστηριότητα σε όλους τους υπολογιστές στο σπίτι σας. Με ένα πάτημα ενός εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας, μπορείτε να κάνετε check in για την δραστηριότητά τους δικτύωση κοινωνικών, μαζί με οποιεσδήποτε άλλες ιστοσελίδες κόρη σας το γιο ή να επισκεφθείτε.

Για τους πολυάσχολους γονείς εκεί έξω, ScreenRetriever προσφέρει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο που καταγράφονται στη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ. Αυτό διασφαλίζει τα παιδιά σας .Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν κατάλογο των εγκεκριμένων τόπων για να επισκεφθούν και άλλα μπλοκ.W


Ένα από τα πιο χρήσιμα εξαρτήματα για αυτό το εργαλείο είναι ότι, όπως επισημάνθηκε πριν, χρησιμοποιείται με την άδεια του παιδιού. Ένα εικονίδιο φως ScreenRetriever έχει δημιουργηθεί στον υπολογιστή του παιδιού σας, ώστε αυτοί να είναι ενήμεροι κοιτάτε την οθόνη. Συνολικά, η υπηρεσία αυτή έχει ως στόχο να βοηθήσει τους γονείς οικοδομήσουμε μια πιο σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά σχετικά με τον τρόπο Facebook δραστηριότητα είναι υπό παρακολούθηση.
Τιμή : Παρόν Ειδικά: Ετήσια Άδεια Home-$ 9.99. Τακτικά διατιμώνται σε $ 49

SocialShield---------------------------


Το προϊόν αυτό παρακολουθεί το Facebook των παιδιών σας ,δραστηριότητες για υπολογιστές και φορητές συσκευές, εξοικονομώντας τα πάντα σε ένα μόνιμο αρχείο. Το εργαλείο σας επιτρέπει να εξετάσει που και πως γίνεται φίλος  το παιδί σας στην περιοχή με έναν έλεγχο υποβάθρου. Αν ο γιος σας ή η κόρη θέτει ακατάλληλο περιεχόμενο, θα λάβετε μια ειδοποίηση προειδοποίησης αμέσως.


SocialShield είναι πολύ εκτεταμένη προϊόντος που ανταποκρίνεται καλύτερα για τους γονείς που θέλουν πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι χάνετε ποτέ δεν κτύπησε για το τι κάνουν τα παιδιά τους στο Facebook.



Τιμή: $ 10/month, $ 8/month εάν πληρώνετε σε ετήσια βάση

TrueCare----------------------------------

Η εφαρμογή αυτή υπόσχεται να κρατήσει τα παιδιά σας ασφαλή, χρησιμοποιώντας κάποια από τα ίδια χαρακτηριστικά ότι οι άλλοι λογισμικόι σε αυτό το άρθρο, έχει συν μερικές αξιοσημείωτες νέες προσθήκες.
Μπορείτε να ερευνήσει λίστα φίλων του παιδιού σας για να δείτε εάν θεωρείται ακατάλληλο, παρακολουθει το προφίλ το περιεχόμενο και όλες της δημοσιεύσεις, φωτογραφίες των παιδιών σας, καθώς και να λαμβάνει ειδοποιήσεις για αμφιβόλου περιεχομένου.


Με παρόμοιο τρόπο, TrueCare προσφέρει επίσης στους γονείς ένα λεξικό εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από τους εφήβους, συμπεριλαμβανομένης της αυξανόμενης λαϊκής ακρωνύμια .



TrueCare είναι σίγουρα μια βιώσιμη εναλλακτική λύση που χρειάζεται πολλά προληπτικά μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας είναι τόσο ασφαλές όσο το δυνατόν στο κοινωνικό δίκτυο.
Τιμή: $ 9.99/month

YouDiligence-----------------------------------


Επικεντρώθηκε στην διακοπή cyberbullying και την προστασία από άλλες μορφές θηρευτών, YouDiligence s 'έχει ως στόχο να φρουρήσει τα παιδιά σας από το άγνωστο.
Το προϊόν περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά των άλλων εφαρμογών που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, συμπεριλαμβανομένων και των ανακοινώσεων, η πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τους φίλους, και την παρακολούθηση σε δύο υπολογιστών και κινητών υπηρεσιών.
Όπως TrueCare, YouDilligence παρέχει μια βάση δεδομένων των λέξεων-κλειδιών για γρήγορη αναζήτηση για κάτι που μπορεί να είναι ακατάλληλη ή βάζοντας το παιδί σας σε κίνδυνο.
Τιμή: $ 9.99/month ανά παιδί, 14,99 δολάρια για το σύνολο του στενού οικογενειακού περιβαλλον /allfacebook.com


---------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: