Cocktail blog

Κασιδιάρης κατά Σαμαρά & Βενιζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Party Time in the Animal House!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νότια Αφρική αστυνομία εσυρετ άνθρωπο με χειροπέδες πίσω από φορτηγό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πάπας λέει αντίο στο καρδινάλιο του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

RUNNING FRED-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μια ξεχωριστή έκπληξη για το κοριτσι σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος-ο "ατσαλάκωτος" ζήτησε χάρη από τον αρχιφύλακα να αλλάξει κελί

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν σταμάτησαν να κλάνουν όλο το
βραδυ...τι πράμα είναι αυτά,λίγο σεβασμός
Μια πολύ δύσκολη νύχτα ήταν αυτή η πρώτη που πέρασε στις φυλακές Διαβατών, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης και καταδικασθείς σε ισόβια Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Μαζί με άλλα 9 άτομα και με μοναδικό γνωστό τον Μιχάλη Λεμούσια που επίσης...
καταδικάσθηκε σε ισόβια για την υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δεν έκλεισε μάτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 8 αλλοδαποί κρατούμενοι κάπνιζαν συνεχώς με το κελί να έχει μετατραπεί σε θάλαμο αερίων, γεγονός που ενόχλησε σφόδρα τον τέως δήμαρχο ο οποίος είναι παλιός αθλητής και αντικαπνιστής.

Άναψε ταυτόχρονα 154 τσιγάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
114 χρονών MISAO Ookawa ,αναγνωρίζεται επίσημα ως γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο σε τελετή στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Beyond The Hills -Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 του Απριλίου, 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 του Απριλίου, 2013 
Είδος: Δράμα 
Ηθοποιοί: Cosmina Stratan, Cristina FLUTUR, Valeriu Andriuta 
Σκηνοθεσία: Cristian Mungiu 
Συγγραφέας: Cristian Mungiu 
Στούντιο: IFC Films

Υδατανθρακαμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα καλύτερα των πρωινών στις 28 Φεβ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ASUS παρουσιάζει το κινητό τηλέφωνο που μετατρέπεται σε tablet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από αυτισμό κινδυνεύουν τα παιδιά, μπαμπάδων άνω των 40 χρόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα παιδιά των οποίων ο πατέρας -κατά τη σύλληψή τους- ήταν άνω των 40 χρόνων, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να γεννηθούν με τη διαταραχή του αυτισμού, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Στη διεθνούς εμβέλειας έρευνα στην οποία πήραν μέρος 92.000 άντρες, οι επιστήμονες προειδοποιούν τους άντρες ότι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις συνέπειες που ενδέχεται να έχει η πατρότητα σε μεγαλύτερη ηλικία.
Σύμφωνα με το βιολόγο αναπαραγωγής, καθηγητή Robert Norman, «τα ωάρια σχηματίζονται στη μήτρα της γυναίκας και παραμένουν εκεί μέχρι να χρησιμοποιηθούν. Αντίθετα, οι άντρες αναπαραγάγουν συνεχώς νέα σπέρματα και όσο περνούν τα χρόνια η ποιότητα του σπέρματος είναι λιγότερο ικανοποιητική».

Νέο τρόπο προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες γυναικών ηλικίας άνω των σαράντα να γίνουν μητέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυστραλοί επιστήμονες έχουν ανακαλύψει έναν νέο τρόπο προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες γυναικών ηλικίας άνω των σαράντα να γίνουν μητέρες. Πρόκειται για διάλυση η οποία είναι παρόμοια των υγρών που βρίσκονται στη μήτρα του γυναικείου σώματος.
«Σύμφωνα με τη νέα μας έρευνα, η διάλυση αυτή αυξάνει τις πιθανότητες γονιμοποίησης κατά 26%» δήλωσε ο επικεφαλής του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης Genea, dr. Steven McArthur.
H εν λόγω έρευνα, στην οποία πήραν μέρος 673 γυναίκες, έδειξε ότι σε όσες χρησιμοποιήθηκε η νέα φόρμουλα είχαν 25,8% περισσότερες πιθανότητες να κυοφορήσουν από εκείνες που δεν την χρησιμοποίησαν.
Αρκεί να σημειωθεί ότι 70.000 γυναίκες στην Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία χρησιμοποίησαν τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης το 2009.

Δύο νέες ταμπλέτες από Samsung και HP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα επεισόδια στον ολοένα εντεινόμενο ανταγωνισμό των κατασκευαστών υπολογιστών - ταμπλετών (tablets) έχει να επιδείξει η διεθνής έκθεση κινητής τηλεφωνίας "Mobile World Congress", που ξεκινά στη Βαρκελώνη και η οποία παραδοσιακά αποτελεί το κορυφαίο γεγονός παγκοσμίως στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.
Ήδη πριν καλά-καλά γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης, η κορεατική Samsung ανακοίνωσε ότι διευρύνει τη γκάμα των ταμπλετών της με το νέο μοντέλο Galaxy Note 8.0, που έχει οθόνη οκτώ ιντσών (20,3 εκατοστών) με ανάλυση 189 εικονοστοιχείων (pixel) ανά ίντσα και το οποίο ευθέως ανταγωνίζεται το iPad Mini της Apple, που παρουσιάστηκε το Νοέμβριο με οθόνη 7,9 ιντσών.

Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από σφαγεία και τυροκομεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Υπουργική απόφαση που ρυθμίζει την περιβαλλοντική αδειοδότηση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας με χρήση βιοαερίου υπέγραψε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευ. Λιβιεράτος.
Οι μονάδες βιοαερίου αξιοποιούν τα απόβλητα και υπολείμματα από κτηνο-πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, σφαγεία, γεωργικές βιομηχανίες και βιομηχανίες τροφίμων (ελαιοτριβεία, τυροκομεία, κονσερβοποιίες φρούτων βιομηχανία ζάχαρης, αρτοβιομηχανίες, γαλακτοβιομηχανίες, ποτοποιίες, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος ή αλιευμάτων κλπ.) ως πρώτη ύλη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ιταλία: Άλλαξαν κόμμα 16 εκατ. ψηφοφόροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεκαέξι εκατομμύρια ψήφοι μετακινήθηκαν συνολικά κατά την εκλογική αναμέτρηση της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου στην Ιταλία, σύμφωνα με τον εκλογικό αναλυτή Ρενάτο Μανχάιμερ.
«Ο Μπέπε Γκρίλο, με το κίνημα Πέντε Αστέρων, ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής: κατάφερε να αφαιρέσει ψήφους από όλα τα υπόλοιπα κόμματα», αναφέρει ο Μανχάιμερ, σε σημερινή του ανάλυση που δημοσιεύεται από την εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα.
Το 20% των σημερινών ψηφοφόρων του Γκρίλο, στο παρελθόν, είχε επιλέξει την αποχή, ενώ το 16% της εκλογικής του δύναμης οφείλεται σε νέους που άσκησαν για πρώτη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στό στόχαστρο η Τουρκία, για τη μη εκτέλεση 1.241 καταδικαστικών αποφάσεων του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα αίτια της εμμονής της Τουρκίας να μην εφαρμόζει τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχουν εκδοθεί εναντίον της πρόκειται να εξετάσει η επικείμενη 1164η συνεδρίαση (5-7 Μαρτίου 2013) Σύνοδος της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου θα τεθεί στο μικροσκόπιο της Επιτροπής η μη συμμόρφωση της Τουρκίας στην εκτέλεση 1.241 καταδικαστικών αποφάσεων.
Προεξάρχουσα θέση σ' αυτές τις υποθέσεις κατέχουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Δικαστηρίου κατά της Τουρκίας, που αφορούν το θέμα των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας και το θέμα των περιουσιών των Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα.

George Clooney:Αισθάνομαι γέρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές. Αν λοιπόν νομίζετε ότι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του κόσμου διαθέτει και ισχυρή αυτοπεποίθηση, πλανάστε. Στα 51 του χρόνια, έχοντας δίπλα του την αγαπημένη του Stacy Keibler και μια σειρά από επιτυχίες στο ενεργητικό του –με πιο πρόσφατη τη βράβευσή του με Όσκαρ για την παραγωγή της ταινίας «Argo»- ο George Clooney προχώρησε σε μια μη αναμενόμενη δήλωση. «Ήταν και για μένα μεγάλη έκπληξη όταν διαπίστωσα πόσο έχω γκριζάρει» ανέφερε μιλώντας για τη γκρίζα γενειάδα με την οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της φετινής απονομής των Όσκαρ και πρόσθεσε «Αναρωτήθηκα κι εγώ τι στο καλό μου συνέβη. Ήμουν νιος και γέρασα».

Η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα:Φοβάμαι μη φτωχύνω κι άλλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για την ανεργία που πλήττει το επάγγελμα του ηθοποιού, την οικονομική κρίση και τον αγώνα που δίνει και η ίδια για την επιβίωση μίλησε η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα.
Πιο συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στο περιοδικό «Αθηνόραμα» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα δωμάτιο στο Χολαργό, ώστε να περιορίσει στο ελάχιστο τα έξοδά της. «Εδώ κι ένα χρόνο έχω μετακομίσει σε ένα μικρό διαμέρισμα -ένα δωμάτιο είναι όλο κι όλο- στο Χολαργό. Δεν έχω ούτε καν σταθερό τηλέφωνο. Κάνω ξανά φοιτητική ζωή. Φοβάμαι

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου στο ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα καλύτερα των δελτίων 26 Φεβ 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρουσιαστρια λιποθυμησε μπροστα στη καμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως να μάθετε στα παιδιά σας,να χρησιμοποιούν σωστά τον υπολογιστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εντοπίστηκε DNA αλόγου σε κατεψυγμένα κρέατα στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Την ύπαρξη DNA αλόγου σε βόειο κατεψυγμένο κρέας τροφίμων, εντόπισε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί. 
Ειδικότερα, εντοπίστηκαν δυο θετικά δείγματα, που αφορούν σε ισάριθμες παρτίδες βόειου κατεψυγμένου κρέατος συνολικής ποσότητας 1.064 κιλά με την επισήμανση FROZEN BEEF MEAT NECK και FROZEN BEEF MEAT TOPSIDE της επιχείρησης "ΖΗΚΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ". 

Καρχαρίας αποκεφάλισε κροκόδειλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πλούσιος οπίσθιος κόσμος της Lady Gaga αποκαλύφθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
το λάστιχο δεν άντεξε τη πίεση

Εκατομμυριουχος σχεδιάζει να κατασκευάσει το ακριβές αντιγράφο του Τιτανικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένας Αυστραλός πολυεκατομμυριούχος έχει παρουσιάσει σχέδια για το Τιτανικού ΙΙ, ένα σύγχρονο αντίγραφο του πιο διάσημο υπερωκεάνιο, το οποίο σχεδιάζει να κατασκευάσει και να πλεύσει πέρα από τον Ατλαντικό ακριβώς όπως το συνονόματό του .

Ο πιο έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να οργανώσετε μια βαλίτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Original Harlem Shake

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έχει κλειστοφοβία αλλά δεν έχει υψοφοβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Dancing to "Levitate" by Hadouken! (Koven remix)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε πως γυρνάει το σιλικόνη μέσα στα οπίσθια της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περαστικός φίλησε ρεπορτερ on camera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το πιο φοβιτσιαρικό κόκκινο Panda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πανελλαδικές Εξετάσεις στις 17 Μαϊου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Με το μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας αρχίζει την Παρασκευή 17 Μαΐου ο «μαραθώνιος» των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ στις 15 Μαΐου θα χτυπήσει το κουδούνι που θα σημάνει τη λήξη των μαθημάτων στα λύκεια της χώρας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη το υπουργείο Παιδείας οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) θα καθίσουν στα θρανία την Παρασκευή 17 Μαΐου για να διαγωνιστούν στη Νεοελληνική Γλώσσα, ενώ θα ακολουθήσει τη Δευτέρα 20 του μηνός η εξέταση της Βιολογίας, της Φυσικής, των Μαθηματικών και

Εντοπίστηκε πλακούντας βρέφους σε κάδο σκουπιδιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στο εδώλιο θα καθίσουν 70 γονείς και εννιά μαιευτήρες για γεννήσεις παιδιών στη Θεσσαλονίκη, που έγιναν στο... σπίτι και όχι σε κλινική. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από έρευνα της εισαγγελίας με αφορμή καταγγελία που έγινε όταν εντοπίστηκε ο πλακούντας βρέφους σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε η υπόθεση αφορά σε περίπου 40 γεννήσεις παιδιών που έγιναν την περίοδο 2008 - 2010. Οι εννιά μαιευτήρες, μεταξύ των οποίων και δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές, κατηγορούνται για ψευδή ιατρική πιστοποίηση καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας αν και δεν ήταν παρόντες στον τοκετό, πιστοποίησαν τη γέννηση των παιδιών. Οι γονείς από την πλευρά τους αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή ιατρική πιστοποίηση και για ρύπανση περιβάλλοντος με αφορμή τον πλακούντα που βρέθηκε στα σκουπίδια. Οι εμπλεκόμενοι παραπέμπονται με απευθείας κλήση να

Αστυνομική επόπτες για την καθαριότητα στη Θεσσαλονίκη για όσους δεν συμμορφώνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στην... επιστράτευση εποπτών καθαριότητας στις γειτονιές και σε κάθε δημοτική κοινότητα ξεχωριστά προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό, περισσότερα από 65 άτομα θα «χτενίζουν» καθημερινά τις περιοχές της πόλης και θα είναι στο εξής υπεύθυνα για την τήρηση του κανονισμού της καθαριότητας, αλλά και την επιβολή προστίμων σε όσους τον παραβαίνουν. Η ενεργοποίηση του κανονισμού αυτού – που υπήρχε μεν, αλλά στην ουσία ποτέ δεν εφαρμόστηκε – μέσω των εποπτών καθαριότητας αναμένεται να συμβάλει στην γενικότερη εικόνα ευταξίας στην πόλη.

Τζίρο 1,2 δισ. ευρώ έκανε από τα κεφτεδάκια η ΙΚΕΑ το 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O όμιλος επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού Ikea, που πωλεί επίσης σουηδικές σπεσιαλιτέ, ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρει τα κεφτεδάκια με κρέας από τα καταστήματά του σε 24 χώρες στην Ασία και την Καραϊβική.
"Πρόκειται για 26 καταστήματα σε 24 χώρες, στις οποίες ο σουηδός προμηθευτής μας παραδίδει τα κεφτεδάκια με κρέας", δήλωσε η εκπρόσωπος του ομίλου Ιλβα Μάγκνουσον.
Το σκάνδαλο πλήττει ευρωπαϊκές χώρες κυρίως αλλά και την Ταϊλάνδη, το Χονγκ Κονγκ και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πολιτογραφήθηκε Ελληνας υπήκοος ο Ιβάν Σαββίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ομογενής ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης πήρε την ελληνική υπηκοότητα με προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, επειδή προώθησε τα ελληνικά ιδεώδη στην ομογένεια και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο. Ασφαλώς ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει την πρόθεσή του να συνεχίσει την επενδυτική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Τραγικός θάνατος του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Στρατή Τσοπανέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συγκλόνισε ο τραγικός θάνατος του ηθοποιού Στρατή Τσοπανέλη σε ηλικία 57 ετών, ύστερα από εργατικό ατύχημα. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν εδώ και ένα μήνα στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς κατέληξε το βράδυ της Κυριακής.
Ο Στρατής Τσοπανέλης είχε αποσυρθεί από τον κλάδο της ηθοποιίας εδώ και δέκα χρόνια και έκανε κατασκευές σκηνικών και περιπτέρων σε εκθέσεις. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τις ταινίες «Η τιμή της αγάπης», της Τόνιας Μαρκετάκη, «Το Θέατρο της Δευτέρας -Ματωμένος γάμος» και «Εν πλω», ενώ η

Ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron,σε videoclip pop συγκροτήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένα νέο μέλος μετρά το παγκοσμίως, πλέον, γνωστό boy band, «One Direction», και μάλιστα από την… πολιτική σκηνή! Θέλοντας να συμβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Comic Relief» να καταπολεμήσει τη φτώχεια, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, David Cameron, έκανε μια απολαυστική, ομολογουμένως, guest εμφάνιση στο νέο videoclip του pop συγκροτήματος. Όλα τα έσοδα του video θα διατεθούν στον αγώνα του «Comic Relief», ενώ ανακοινώθηκε, από εκπρόσωπο της κυβέρνησης, ότι το βρετανικό κράτος θα προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό στον αγώνα της οργάνωσης. 

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου:Αντιμέτωπη με το ρατσισμό για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Σουηδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Σουηδία όπου μεγάλωσε ως παιδί Ελλήνων μεταναστών, αλλά και για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
Η παρουσιάστρια η οποία μεγάλωσε σε γκέτο μεταναστών της Στοκχόλμης αποκάλυψε στην εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου συγκινητικές λεπτομέρειες για τον αγώνα που έδωσε μέχρι να καταφέρει να ξεφύγει από τη φτώχεια και την περιθωριοποίηση. «Αναγκαζόμουν να λέω ψέματα για να καλύψω τη φτώχεια μας. Όταν ερχόταν οι άλλοι γονείς να πάρουν τα παιδιά από τη γυμναστική, στις εννιά η ώρα το βράδυ με τα αυτοκίνητά τους, εγώ δεν είχα κάποιον να έρθει να με πάρει. Οπότε έτρεχα, μες τα σκοτάδια και τα κρύα, 9-10 χρονών

Nodi & Sophie - Καταρράκτης (Γεωργία) 2013 διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρίγκιπας Χάρι παίρνει μέρος σε παραδοσιακό χορό στην Αφρική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

iWatch -το πρωτο ρολοι ολογραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το 2019 υπολογίζεται να κυκλοφορήσουν η πρώτες σύγχρονες συσκευές με ολόγραμμα.

Freedom Ship-Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα κατασκευαστή στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε τι κατασκευάζουν στο Αϊζερμπαϊτζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στην Ελλάδα μείναμε με τα κοτέτσια ακόμα

Ong Bak 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lykan Hypercar-το πρώτο Αραβικο Supercar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μαθήματα χορού-Harlem Shake

Δεν υπάρχουν σχόλια:
μάθετε πως να χορέψετε.....αυτή τη μ@λ@κία ,πως τη λένε ..

Harlem Shake

Harlem Shake (original army edition)

Δεν υπάρχουν σχόλια: