Cocktail blog

Ξενώνας Ευαγγελία Μπρίζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Κόζιακα, σε υψόμετρο 900 μ. στη Ν. Πίνδο, είναι σκαρφαλωμένη η Ελάτη. Ο ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη είναι μια μοναδική πρόταση για να γνωρίσετε τον ορεινό τουρισμό και να απολαύσετε μιααυθεντική φιλοξενία σε μια γλυκιά, σπιτική ατμόσφαιρα.
Ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, αλλά και στα όρια του δάσους και διαθέτει 9 δωμάτια και 1 σουίτα. Ψυχή του ξενώνα είναι η κα Ευαγγελία, μια γοητευτική οικοδέσποινα, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Στα πλεονεκτήματα του ξενώνα είναι το ότι κάθε δωμάτιο είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο με δική του είσοδο.
Κάθε ένα απ’ τα δωμάτια είναι διακοσμημένο με ιδιαίτερη φροντίδα και διαφορετικό ύφος. Παράδοση και ρομαντισμός, στιλ και κομψότητα συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που κερδίζει τους φιλοξενούμενους. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι. Η σουίτα είναι άκρως εντυπωσιακή, με εξαιρετική θέα στο χωριό και το ελατόδασος. Διαθέτει τζάκι και τζακούζι.

Διεθνής Ημέρα Μπέικον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Jaguar Project 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κόλλησαν τα χείλη ενός μικρού κοριτσιού σε ένα πεχνίδη μουσικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συρία;Οι άνθρωποι έχουν κατακαίει στην κυριολεξία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αριστουργημα ζωγραφικης με iPad από τον καλλιτέχνη Seikou Yamaoka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κροκοδειλος στο Γκαραζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αέριο που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια σεισμών συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μια νέα μελέτη δείχνει πως οι σεισμοί μπορούν να συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη από την απελευθέρωση αερίων  από τον πυθμένα των ωκεανών.
Η μελέτη, που διενεργήθηκε από γερμανούς και ελβετούς επιστήμονες, εκτιμά ότι οι τεράστιες ποσότητες μεθανίου ειναι κλειδωμένα  στα πατώματα των υφαλοκρηπίδας της Γης.
Το μεθάνιο είναι ένα αέριο , 20 φορές πιο ισχυρό από το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά λιγότερο άφθονο στην ατμόσφαιρα.

Η νέα Porsche 911 Turbo και η 911 Turbo S -2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αστυνομία ελέγχει: Pagani Huayra από τη Σαουδική Αραβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαδικτυακή πλατφόρμα με Ελληνική σφραγίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι φαλαινες γνωρίζουν το μυστικο της αντιγηρανσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα όνειρα της νέας γενιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Του "Τέξας" έγινε στο Super Paradise στη Μύκονο....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχεδιαστής μόδας μετατρέπει σκουπίδια σε ρούχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σκεφτείτε το καλά πριν πετάξετε ένα άχρηστο πανί που δεν το χριαζοσασταν ,ατο είναι πλέον παρελθόν...

Κλοπη ρουχων σε καταστημα-φαρσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κολομβία;τεράστιο φορτίο κοκαίνης καμουφλαρισμένο σε συσκευασίες λάιμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γιατί οι καπνιστές παίρνουν βάρος όταν το κόβουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οι περισσότεροι καπνιστές παίρνουν αρκετά κιλά όταν κόβουν το τσιγάρο, ακόμα και αν οι διατροφικές τους συνήθειες μείνουν σταθερές. Μια μικρή μελέτη στη Σουηδία προσφέρει τώρα μια φαινομενικά απίθανη αλλά ευλογοφανή εξήγηση: τα επιπλέον κιλά προέρχονται από αλλαγές στα μικρόβια του εντέρου, οι οποίες αυξάνουν την πρόσληψη ενέργειας από τις τροφές.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι, όταν οι καπνιστές αποχαιρετούν τη βλαβερή συνήθεια, το 80%  παίρνει επτά κιλά κατά μέσο όρο.

Πώς θα διακρίνετε τα μηνύματα ψαρέματος προσωπικών δεδομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οι ειδικοί των Εργαστηρίων Kaspersky διακρίνουν μερικές ενδείξεις που φανερώνουν προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων μέσω ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από δήθεν επίσημους φορείς. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε κλικ σε ένα link που περιέχεται σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με την Darya Gudkova, επικεφαλής του τμήματος Ανάλυσης Περιεχομένου και Έρευνας στο Kaspersky Lab, να θυμάστε ότι τα επίσημα email: 

  • δεν ζητούν ποτέ από τους πελάτες να εισάγουν και να επιβεβαιώσουν προσωπικές πληροφορίες ή στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών μέσα από links (παραπομπές) που περιέχονται σε αυτά.

Kaspersky;Υποστηρίζει πως δύο στους τρεις κυβερνητικούς και αμυντικούς οργανισμούς βρίσκονται διαρκώς αντιμέτωποι με τον κίνδυνο απώλειας απόρρητων κυβερνητικών πληροφοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η Kaspersky Lab, ένας από τους τέσσερις κορυφαίους παρόχους λύσεων ασφάλειας στον κόσμο (Worldwide Endpoint Security 2012–2016 Forecast and 2011 Vendor Shares, IDC), υποστηρίζει πως δύο στους τρεις κυβερνητικούς και αμυντικούς οργανισμούς βρίσκονται διαρκώς αντιμέτωποι με τον κίνδυνο απώλειας απόρρητων κυβερνητικών πληροφοριών.
Μόνο το 34% των κυβερνητικών και αμυντικών οργανισμών που συμμετείχαν στην σχετική έρευνα σε όλο τον κόσμο, ισχυρίζονται πως έχουν αρκετό χρόνο και πόρους για την ανάπτυξη πολιτικών ασφάλειας του IT.  Στο συμπέρασμα αυτό οδηγεί η έρευνα Global Corporate IT Security Risks 2013 που διενεργήθηκε το 2013 από την B2B International για λογαριασμό της Kaspersky Lab.

Φαράγγι στο μέγεθος του Γκραν Κάνιον κρυβόταν στους πάγους της Γροιλανδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Κι όμως, υπάρχουν ακόμα περιοχές της Γης που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν τις έχει αντικρίσει: ένα γιγάντιο αλλά άγνωστο μέχρι σήμερα φαράγγι αποκαλύφθηκε από δορυφορικά ραντάρ που σάρωσαν την κατεψυγμένη επιφάνεια της Γροιλανδίας.
Η γιγάντια σχισμή, αναφέρει διεθνής ομάδα ερευνητών στο περιοδικό Science, έχει μήκος τουλάχιστον 750 χιλιόμετρα, είναι δηλαδή μακρύτερο από το Γκραν Κάνιον στις ΗΠΑ, και σε ορισμένα σημεία έχει βάθος 800 μέτρα. Ξεκινά σχεδόν στο κέντρο της Γροιλανδίας και καταλήγει στις βόρειες ακτές της, στο φιορδ του Παγετώνα

Από τουρίστες πήρε ανάσα η αγορά σε αρκετά εμπορικά καταστήματα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το «φιλί της ζωής» σε αρκετά εμπορικά καταστήματα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης έδωσαν οι τουρίστες κατά τις φετινές θερινές εκπτώσεις, καθώς οι αγορές τους τόνωσαν σε έναν βαθμό τον ασθενικό τζίρο των μαγαζιών, αντισταθμίζοντας μερικώς την κάθετη πτώση που σημειώθηκε στην εγχώρια ζήτηση.
Συγκεκριμένα, πάνω από τους μισούς καταστηματάρχες (54%) σε όλη την πόλη και επτά στους δέκα (70%) του ιστορικού κέντρου δήλωσαν, στο πλαίσιο έρευνας, ότι οι Ελληνες και ξένοι τουρίστες είχαν συνεισφορά στον τζίρο τους (μάλιστα στο ιστορικό κέντρο η συνεισφορά της τουριστικής

Οι τοπ απόρρητες περιοχές στον κόσμο στις οποίες η πρόσβαση διαφυλάσσεται για λίγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μικρότερη εμπορική πτήση του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η πιο σύντομη πτήση του κόσμου γίνεται στα νησιά Orkney. Πιο συγκεκριμένα, το αεροπλάνο απογειώνεται από το νησί Westray και έπειτα από 47 δευτερόλεπτα (υπό τέλειες συνθήκες) προσγειώνεται στο νησί Papa Westray. Επίσημα η πτήση διαρκεί 2 λεπτά αλλά τις περισσότερες φορές η πτήση δεν διαρκεί πάνω από 1,5 λεπτό.

Divergent -Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η χειρότερη & παράξενη βόλτα με ανυποψίαστους τουρίστες στο Hollywood

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lambo 1500HP vs Nissan GTR 950R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι διάσημοι σχεδιαστές Dsquard στο παιχνίδι "της κόκορομαχιας"στο νησί των Ανέμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η νέα συνεργασία της Irina Shayk με τη Beach Bunny

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο τη νέα συλλογή μαγιό που υπογράφει η ίδια - σε συνεργασία με την εταιρία Beach Bunny - η Irina Shayk ποζάρει φορώντας τις νέες δημιουργίες της! Αισθησιακά μπικίνι σε υπέροχα σχέδια και έντονα χρώματα ντύνουν το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ φορά πανύψηλες χρωματιστές γόβες που απογειώνουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Εκφράζοντας μάλιστα τον ενθουσιασμό της, το supermodel ζήτησε από τους χιλιάδες followers της στο Twitter την άποψή τους για τη νέα συλλογή «Πως σας φάνηκε η ‘Beach Bunny Swimwear BRONZE collection’. Εγώ την αγαπώ!».Η 27χρονη αγαπημένη του Cristiano Ronaldo δεν είναι ξένη σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις, καθώς έχει συνεργαστεί με τον «τιτάνα» των εσωρούχων Victoria’s Secret, ενώ εμφανίζεται στις σελίδες του Sport’s Illustrated από το 2007!

Συγκινητικό μήνυμα για τον απόλυτο σεβασμό της διαφορετικότητας έστειλε η Beyoncé

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Συγκινητικό μήνυμα για τον απόλυτο σεβασμό της διαφορετικότητας έστειλε η Beyoncé μέσω ενός video, από τα παρασκήνια της περιοδείας της Mrs Carter Show. Η λαμπερή τραγουδίστρια αποκάλυψε τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με θαυμαστές της όλων των κοινωνικών στρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες αλλά και αυτών που ζουν σε άθλιες συνθήκες φτώχειας. Ο φακός δείχνει την super star, λίγο πριν βγει στη σκηνή. ν΄ αγκαλιάζει τονώντας την αυτοπεποίθηση εκείνων που έχουν αντιμετωπίσει πολλές φορές στη ζωή τους ρατσιστική συμπεριφορά.

ΑΕΙ-ΤΕΙ: Μεγάλη πτώση στις βάσεις εισαγωγής σε σχολές με μεγάλη ζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τέλος πήρε σήμερα η αγωνία χιλιάδων μαθητών της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2012 – 2013 και όσων από παλαιότερες χρονιές συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Τεράστια είναι η πτώση στις βάσεις εισαγωγής στις σχολές με μεγάλη ζήτηση, δηλαδή ιατρικές και νομικές, ενώ την άνοδο πήραν οι βάσεις μόνο στις στρατιωτικές και στις σχολές τουριστικών επαγγελμάτων. Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, πτώση καταγράφηκε σε 338 τμήματα.

Τον Σάκη Ρουβά, έτσι όπως δεν.... τον έχετε ξανάδει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σάκης Ρουβας: "Όσοι σχολιάζουν αρνητικά, να έρθουν να δουν τις "ΒΑΚΧΕΣ"

Πως έρχεται ο Θανάσης Πάτρας την Σίσσυ Χρηστίδου για τη γέννηση του παιδιού της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χιόνι στη μέση του καλοκαιριού έφτιαξαν για τις αρκούδες Πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Χιόνι στη μέση του καλοκαιριού έφτιαξαν για τις αρκούδες Πάντα ,στο ζωολοκικό κυπο του San Diego

Οδηγοί λεωφορείων σταυρώσαν τον εαυτό τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας στη Παραγουάη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τεράστια κατολίσθηση κατέστρεψε κτίρια και έναν αυτοκινητόδρομο στην περιοχή της Guangxi της Νότιας Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το video που η Shell δεν θέλει να δεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βιντεοκλήσεις 3D στο Skype

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ανώτατο στέλεχος της Skype απεκάλυψε σε συνέντευξή του στο BBC ότι η εταιρεία έχει αναπτύξει τεχνολογία για την πραγματοποίηση 3D βιντεοκλήσεων προειδοποιώντας παράλληλα ότι κάτι τέτοιο ενδέχεται να προσφερθεί στην αγορά σε αρκετά χρόνια από τώρα. «Έχουμε κάνει δουλειά στα εργαστήρια ερευνώντας τις δυνατότητες 3D οθονών και 3D λήψης», ανέφερε συγκεκριμένα ο Mark Gillett.

Tiesto Creamfields Full Set

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Jean-Pierre Wimille

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως να διπλώνετε ένα κουβέρ για τα σερβίτσια σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Εύκολο,απλό, πρωτότυπο και  εντυπωσιακό

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Σάλτσα στο Lancashire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φρικιαστική επιθεση στη Κινα;Έβγαλαν τα μάτια ενός 6 χρόνου αγοριού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεντρόσπιτα που ταλαντευονται πάνω σε ένα απότομο βράχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lone Survivor -Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Γενάρη 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10 Γενάρη 2014 

O Enzo to γαλλικό μπουλντόγ ξερει πολυ καλα απο κwakesurfing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η "γοργόνα" της Μυκόνου,η Κατερίνα Σικινιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Furry γάτα σπάει παγκόσμιο ρεκόρ:έχει τη μεγαλύτερη γούνας στον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκτοξευτηκε ο μεγαλύτερος πύραυλος (Delta IV)κατασκοπευτικό δορυφόρο της Αμερικής στο διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένα κατασκοπευτικό δορυφόρο που ελέγχεται από το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης απογειώνεται σε έναν πύραυλο Delta IV από την αεροπορική βάση Vandenberg στην Καλιφόρνια. 

Η Nissan ισχυρίζεται ότι θα είναι έτοιμη να φέρει πλήρως αυτο-οδήγηση οχημάτων στην αγορά μέχρι το 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια: