Cocktail blog

I Will Follow You Into the Dark (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Dracula 3D (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Murder Eleven (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Stalled (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Prisoners (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Mark Sixma B2B Faruk Sabanci - Η Tripodcast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένα ποδήλατο του 21ο αιώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Aνάλυση στο εργαλείο "σοκ και δεος" της ατζέντας των παγκοσμιοποιητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Suzuki Burgman 125/200

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στην ανανέωση του μικρότερου μέλους της οικογενείας Burgman προχώρησε η Suzuki. Φρέσκαρε σημαντικά τη σχεδίασή του ενώ πρόσθεσε και σύστημα ABS στα φρένα του.Εμφανέστατη είναι η ολική σχεδιαστική ανανέωση του μικρού Burgman το οποίο απέκτησε μια σαφώς πιο δυναμική και μοντέρνα εμφάνιση σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει και θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (γκρί ματ, ασημί, μαύρο και λευκό). Η ζελατίνα του είναι 110 χλστ. μακρύτερη σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά κάτι που λογικά θα προσφέρει και ανάλογη βελτίωση στην προστασία του αναβάτη από τον

Η διάλυση της Χρυσής Αυγής σημαίνει και τον θρίαμβο της

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οποιοσδήποτε έχει υπάρξει στέλεχος κάποιας επιχείρησης, γνωρίζει μια πάγια τακτική που εφαρμόζεται από απατεώνες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες και αφεντικά.
Οι επιτήδειοι, συνήθως επειδή έχουν κακό όνομα στην πιάτσα και δεν μπορούν να προσελκύσουν οι ίδιοι εργαζόμενους και ενδιαφέρον για κάποια από τις κομπίνες τους, βρίσκουν κάποιον ή κάποιους για να τους στήσουν το μαγαζί, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως βιτρίνα.

Μυστικό Συμβόλαιο Αίματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πολυ καλο στημενο φαουλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Audi RS6 Avant-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λάμπρος Φισφής: «Δεν πολυσυμπαθιόμαστε με τη γυναίκα μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Design Aventador LP760-4 Nasser Edition

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κολοκυθάκια γεμιστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χρυσή Αυγή: Οι εκρηκτικές της εμφανίσεις στις τηλεοπτικές κάμερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι κάνει ο Mr Bean μέσα σε γραμματοκιβώτιο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ζαρούλια ,Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε Δημοσιογράφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πώς να κάνετε φίλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Απιστευτο;Αετος σκοτωνει ολοκληρο Ελαφι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία με λέιζερ πέρα ​​από τη Γη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
NASA σχεδιάζει να φέρει την επανάσταση των επικοινωνιών με Laser.
Το LLCD πρόγραμμα θα είναι μια σύντομη πιλοτική περίοδο κατά την οποία η NASA θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του σεληνιακού ατμόσφαιρα και σκόνης Explorer Περιβάλλοντος.

Skype επιβεβαιώνει την ανάπτυξη 3D video-κλήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το Skype επιβεβαίωσε ότι αναπτύσσει 3D video-κλήσεις. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχουν την τεχνολογία που υποστηρίζει 3D οθόνες.
Skype επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν δωρεάν κλήσεις ήχου και βίντεο σε άλλους χρήστες του Skype σε όλο τον κόσμο στον υπολογιστή ή smartphone. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό με πληροφορίες θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην απόδοση της εταιρείας εν μέσω έντονου ανταγωνισμού στον κλάδο των

Μύρωνας Στρατής: «Θα θελα να γίνω μάγειρας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όποιος προωθεί τη βία θα βρει απέναντι τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Νέα Υόρκη
Μήνυμα ενότητας και καταδίκης της βίας, μετά τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, έστειλε από τη Νέα Υόρκη ο Αντώνης Σαμαράς. Μιλώντας σε ομογενείς, τόνισε: «Σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής, να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα».

Ο Μιχαλολιάκος αποδίδει ρόλο αρχηγού - ηγέτη με τον γερμανικό όρο «Fuhrerprinzip»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σε ένα πόρισμα-φωτιά, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χ.Βουρλιώτης περιγράφει τη Χρυσή Αυγή ως οργάνωση με στρατιωτική δομή, που απειλούσε τους θεσμούς και το Πολίτευμα. Στον Ν.Μιχαλολιάκο αποδίδει ρόλο αρχηγού - ηγέτη με τον γερμανικό όρο «Fuhrerprinzip». Περιγράφει ανάγλυφα πώς τα μέλη «στρατολογούσαν» ανήλικα παιδιά και πώς είχαν δημιουργήσει τάγματα εφόδου αμιγώς από ανηλίκους 14-17 χρόνων. Για ο ρόλο της Αστυνομίας, ο αντεισαγγελέας αναφέρει ότι ή συνέδραμαν ή ανέχονταν τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

Ποινική δίωξη εις βάρος του Χρ.Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Ο βουλευτής της ΧΑ παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ ήταν καταζητούμενος για περίπου 24 ώρες από την αστυνομία.

Εις βάρος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή. 

Ο Zach Galifianakis μαστίγωσε τον Justin Bieber

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Γνωστός για το απολαυστικό χιούμορ του, ο Zach Galifianakis δε διστάζει να φέρνει το συνομιλητή του σε δύσκολη θέση, ακόμα και εάν πρόκειται… για τον καλεσμένο της εκπομπής του. Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός καλωσόρισε τον Justin Bieber στο διαδικτυακό show του, «Between Two Ferns», και, προς έκπληξη όλων, κατέληξε να τον… μαστιγώνει!Μπορεί στην αρχή της εκπομπής το κλίμα να φαινόταν φιλικό, στη συνέχεια όμως, ο Galifianakis - τάχα ενοχλημένος από την ανεκδιήγητη συμπεριφορά, που παρουσιάζει τελευταία ο νεαρός τραγουδιστής - θεώρησε

Θεσσαλονίκη: 19χρονος ζητούσε «φακελάκι» προσποιούμενος τον υπάλληλο του ΣΔΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πλαστές ταυτότητες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του ΣΔΟΕ μέχρι και πλαστή κάρτα απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, κατείχε 19χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια.
Συγκεκριμένα, 44χρονος υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κατήγγειλε ότι ο 19χρονος πήγε στο μαγαζί και προσποιούμενος υπάλληλο του ΣΔΟΕ,

Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί όπλα που φυλάσσονται σε άγνωστους μέχρι στιγμής χώρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Κόλαφος για τη δομή και τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής είναι το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη.
Ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρεται στο ιστορικό της οργάνωσης, η οποία όπως τονίζει έχει ιεραρχική-πυραμιδική δομή, με "εξουσία του αρχηγού" κατά το χιτλερικό δόγμα. Επισημαίνει, επίσης, ότι η Χρυσή Αυγή, επιλέγει άτομα με γνώσεις στις πολεμικές τέχνες, τα οποία, όπως αναφέρει, εκπαιδεύει σε περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, την Μάνδρα και τη Σαλαμίνα. 

Μαγικά κουτιά του φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Ομπάμα παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο του Ιράν;Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο χωρών σε περισσότερα από τριάντα χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ferrari F12 Berlinetta, Stallone

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Σακίρα παίζει μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης - Λαγός - Παναγιώταρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Συνελήφθησαν ακόμη 12 στελέχη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης και ένας αστυνομικός της ομάδας Δίας - Καταζητoύνται οι βουλευτές της ΧΑ Μίχος και Παππάς - Βάση των ενταλμάτων αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη 20 στελέχη της Χρυσής Αυγής.Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το πρωί του Σαββάτου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε «μπαράζ» συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τη σύλληψη αρχηγού πολιτικού κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, και ακόμη τριών  βουλευτών, των Κασιδιάρη, Λαγού και Παναγιώταρου οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βασικοί κανόνες διατροφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 - Να βάλουμε στο διατροφολόγιο μας 5 γεύματα
          - Να μην παραλείπουμε ποτέ το πρωινό, το οποίο σίγουρα να έχει πρωτεΐνη
          - Να μην τρώμε βραδινό μετά τις 20:00
  • - Να πίνουμε χειμώνα-καλοκαίρι άφθονο νερό
  • - Να κάνουμε νηστικοί γυμναστική και μετά από 30’ να τρώμε πρωινό

H Γη θα πάψει να είναι κατοικήσιμη σε 1.75 δισεκατομμύρια χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δυσάρεστα νέα για την ανθρωπότητα μας φέρνει νέα επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με την οποία ο πλανήτης μας θα πάψει να είναι κατοικήσιμος σε περίπου 1.75 δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα.

Audi RS 7 Sportback -2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντώνης Ρέμος: «Έχω παράπονο από τους δημοσιογραφίσκους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Μίνα Ορφανού φτιάχνει μάσκα ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αισθητήρας διάρθρωσης προσφέρει 3D σάρωση για iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μαζική μήνυση στο LinkedIn από μέλη για εκμετάλλευση των επαφών τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αντιμέτωπο με οργισμένα μέλη του βρίσκεται το LinkedIn μετά την επίσημη ομαδική καταγγελία ότι το σάιτ επαγγελματικής δικτύωσης υπέκλεψε και χρησιμοποίησε αντ'αυτών e-mail που είχαν στις επαφές τους στον εξωτερικό τους λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα μέλη του LinkedIn καταγγέλλουν πως η υπηρεσία έστειλε εκ μέρους τους προσκλήσεις συμμετοχής στο δίκτυο χωρίς την συναίνεσή τους με σκοπό το χρηματικό όφελος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

H αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ,θα αποτρέψει εκατομμύρια θανάτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε παγκόσμιο επίπεδο θα μπορούσε να προλάβει 1,4 ως 3 εκατ. θανάτους ως το τέλος του αιώνα, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες. Η μελέτη είναι η πρώτη που εξετάζει την ποιότητα του αέρα και τις επιπτώσεις της στην ανθρώπινη υγεία σε διεθνές επίπεδο, διαπιστώνοντας παράλληλα ότι η μείωση των αερίων του θερμοκηπίου συνεπιφέρει τη μείωση και άλλων ρυπαντών στην ατμόσφαιρα.

Ερευνα για συμμετοχή αστυνομικών στη δραστηριότητα της «Χ.Α.» και παραιτήσεις αξιωματικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Την εμπλοκή αστυνομικών στη δραστηριότητα της «Χρυσής Αυγής», αλλά και την τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη αδικημάτων ερευνά με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαου Δένδια η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, ήδη έχουν παραιτηθεί υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σε περιοχές της Νότιας και Στερεάς Ελλάδας, ενώ αξιωματικοί αντικαταστάθηκαν, προκειμένου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα στηνέρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Επτά στους δέκα ανακυκλώνουν στο σπίτι ή στο γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Επτά στους δέκα δηλώνουν ότι ανακυκλώνουν συστηματικά στο σπίτι ή στο γραφείο, κάτι που όμως δεν συνάδει με την ποσότητα των ανακυκλούμενων υλικών που μαζεύονται από τους ειδικούς κάδους, ενώ 2 στους 10 καταναλωτές θεωρούν την μείωση της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας ως ανέφικτη.

Γιατί οι νέοι αρχίζουν το κάπνισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι για τους οποίους κάποιος αρχίζει το κάπνισμα. Στη συγκεκριμένη μελέτη, οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν στους νέους ενήλικες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τους λόγους για τους οποίους κάποιος μεταξύ 18 και 24 βάζει στη ζωή του την κακή συνήθεια, παρόλο που έχει ακούσει τόσα πολλά για τις επιπτώσεις της στην υγεία του.
Σύμφωνα με την έρευνα η οποία διενεργήθηκε από ομάδα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, οι παράγοντες οι οποίοι «ενοχοποιούνται» για μια τέτοια επιλογή είναι ο παρορμητισμός, η συχνή κατανάλωση αλκοόλ και οι χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο.

Νέα αρωματική δημιουργία από τον οίκο Roberto Cavalli

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μια ασυμβίβαστη αρωματική δημιουργία προσφέρει στον κόσμο της ομορφιάς ο οίκος Roberto Cavalli, εκφράζοντας με καλλιτεχνικό τρόπο τη σχέση ανάμεσα στη γνησιότητα και την κομψότητα. Το «Nero Assoluto» σχεδιάστηκε ειδικά για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν και να επιβάλλουν την προσωπικότητά τους, ενώ ενθουσιάζει με τις γλυκές νότες ορχιδέας και μαύρης βανίλιας αλλά και τις μεθυστικές μυρωδιές του ξύλου εβένου που περιέχει η βάση του.

Ο Zuckerberg όταν ήταν μικρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό το κουμπί της "ανάπτυξης" θα το πατήσει κανείς?

Δεν υπάρχουν σχόλια: