Cocktail blog

Ευτυχισμενο το 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ευτυχισμένο το 2014,υγεία και χαρά σε όλο το κόσμο

Η πιο ειλικρινής απάντηση στην ερώτηση «Υπάρχει Άι Βασίλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πριν μερικά χρόνια, η Λούσι, η κόρη της Αμερικανίδας συγγραφέως Martha Brockenbrough είχε αρχίσει να ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην ιστορία με τον Άγιο Βασίλη. Εκείνη τη χρονιά, η μικρή αντί για μια λίστα με τα δώρα που θα επιθυμούσε, είχε γράψει στο γράμμα της προς τον αγαπημένο άγιο των παιδιών μόνο μια ερώτηση «Είσαι πραγματικά ο Άγιος Βασίλης;». Αυτή είναι η απάντηση που έγραψε για λογαριασμό του η μητέρα της και είχε δημοσιευτεί στους New York Times

«Αγαπητή Λούσι, 

Τι ελπίζουν τα παιδιά για το 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η έκδοση του περιοδικού TIME για παιδιά και ο έγκυρος Οργανισμός για την Υγεία των παιδιών KidsHealth.org οργάνωσαν μια έρευνα σε  δείγμα 5.212 παιδιών ηλικίας 7-13 προκειμένου να διαπιστώσουν πως βλέπουν τα παιδιά το μέλλον τους, τι τα ανησυχεί και σε τι ελπίζουν!


Τι βλέπουν θετικά τα παιδιά
Τα παιδιά βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.  Τέσσερα στα πέντε παιδιά πιστεύουν ότι τα πράγματα πάνε καλά γι’ αυτά, ενώ το 96% πιστεύει ότι το μέλλον τους θα είναι καλύτερο.
Τα περισσότερα παιδιά έχουν ήδη μια καριέρα στο μυαλό τους. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή επαγγέλματα που σκέφτονται τα παιδιά να ακολουθήσουν είναι: δάσκαλοι, επαγγελματίες αθλητές, γιατροί, κτηνίατροι και οι σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών. Συνολικά, τα περισσότερα παιδιά απάντησαν ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε τη δουλειά βοηθώντας τους άλλους και όχι τα χρήματα.

Διάσημες μαμάδες με μπικίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τι κάνουν οι celebrities όταν δεν ασχολούνται με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις; Μα, φυσικά, διακοπές, και μάλιστα στα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου. Και, βέβαια, με τους

Χρυσοί κανόνες για να μεγαλώσετε ευτυχισμένες κόρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ομιλητικά, τρυφερά, επικοινωνιακά, κάποιες φορές όμως ατίθασα και δυναμικά! Ναι, τα κορίτσια δεν είναι πάντα φτιαγμένα από ζάχαρη. Γι’ αυτό μην τα αντιμετωπίζετε έτσι!

Για πολλά χρόνια κυκλοφορούσαν δεκάδες μύθοι για τα κορίτσια: «Τα κορίτσια πρέπει να βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού», «τα κορίτσια δεν έχουν ανάγκη», «τα κορίτσια πρέπει να κάθονται φρόνιμα». Πάνε μόλις λίγα χρόνια που η κοινωνία ξεπέρασε τις δογματικές προκαταλήψεις γι’ αυτά και άρχισε να αποδέχεται τη διαφορετικότητά τους. Ναι, τα κορίτσια δεν είναι πάντα φτιαγμένα από ζάχαρη. Ή τουλάχιστον όχι μόνο.  

Κατά του καρκίνου του μαστού οι ντομάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Νέα Υόρκη
Οι ντομάτες μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιπέδων μιας ορμόνης που παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμός της ζάχαρης και του λίπους, άρα στην προστασία του οργανισμού από τον καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με μικρή αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism.

Ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο Rutgers των ΗΠΑ, απέδειξαν ότι οι γυναίκες που με τυχαία επιλογή έκαναν 10 εβδομάδες διατροφή πλούσια σε προϊόντα ντομάτας (που περιείχαν 25 mg λυκοπένης την ημέρα) είχαν επίσης υψηλότερα επίπεδα αδιπονεκτίνης, ορμόνη που ρυθμίζει τον μεταβολισμό. Η αύξηση της αδιπονεκτίνης μπορεί να συμβάλλει στην προστασία από τον καρκίνο του μαστού, εκτός από την πρόληψη της παχυσαρκίας. 

Υψηλότερα επίπεδα κορτιζόλης έχουν τα παχύσαρκα παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τα επίπεδα της κορτιζόλης, ορμόνη που έχει συνδεθεί με το στρες, ενδεχομένως να είναι υψηλότερα στα παχύσαρκα παιδιά, συγκριτικά με εκείνα που έχουν φυσιολογικό βάρος, σύμφωνα με μικρή ολλανδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism.

Ερευνητές του Νοσοκομείου Παίδων «Σοφία» του Ιατρικού Κέντρου Εράσμους, μελέτησαν τα επίπεδα της κορτιζόλης σε δείγματα από τρίχες που είχαν ληφθεί από 20 παχύσαρκα παιδιά (15 κορίτσια και 5 αγόρια) και από 20 παιδιά με κανονικό βάρος (15 κορίτσια και 5 αγόρια), ηλικίας 8 έως 12 ετών. Κανέναν από τα παιδιά δεν έπασχε από χρόνιο νόσημα, αν και τρία από τα παχύσαρκα παιδιά είχαν μεταβολικό σύνδρομο. 

Το ταξίδι κατά τη διάρκεια του χειμώνα ενέχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οι εορτές αποτελούν μια καλή ευκαιρία για ένα μικρό ή μεγαλύτερο ταξίδι, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Επειδή όμως είναι χειμώνας και το ίδιο το ταξίδι ενέχει κάποια ταλαιπωρία, ιδίως για ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, χρήσιμο είναι να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα πριν την αναχώρηση ώστε να φτάσετε καλά και να περάσετε καλύτερα.
Το ταξίδι κατά τη διάρκεια του χειμώνα ενέχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο, τόσο ως προς την ίδια την διαδικασία της μεταφοράς, όσο και ως προς τον προορισμό.
Καταρχάς είναι η εποχή της γρίπης και των κρυολογημάτων. Η παραμονή σε κλειστούς όχι καλά αεριζόμενους χώρους όπως είναι το αεροπλάνο, το λεωφορείο και τα αεροδρόμια με την κοσμοσυρροή ευνοεί τη μετάδοση της γρίπης και άλλων ιών.

Γονίδιο που ανεβάζει το σάκχαρο ,κληρονομιά από τους Νεάντερταλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένα γονίδιο που ανεβάζει τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη τύπου ΙΙ φαίνεται ότι πέρασε στους σύγχρονους ανθρώπους από τις σεξουαλικές επαφές τους με τους ανθρώπους του Νεάντερταλ. Άγνωστο γιατί, το γονίδιο είναι σήμερα συχνότερο στους πληθυσμούς της Λατινικής Αμερικής και της Ανατολικής Ασίας.

Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι το 1 με 4 τοις εκατό του ανθρώπινου γονιδιώματος προέρχεται από περιστατικά επιμειξίας με τους Νεάντερταλ πριν από μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Μέχρι σήμερα, όμως, κανένα από τα γονίδια που φαίνεται ότι κληρονομήσαμε από τους ξαδέλφους μας δεν είχε συνδεθεί με σύγχρονες ασθένειες.

Οι δέκα σημαντικότερες εξελίξεις του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ουάσινγκτον
Η ανοσοθεραπεία κατά του καρκίνου, δηλαδή η στρατολόγηση του ανοσοποιητικού συστήματος για την εξουδετέρωση των όγκων, ανακηρύχθηκε από το Science τo σημαντικότερο επίτευγμα του 2013, «έτος καμπής» στον πόλεμο κατά του καρκίνου. Το κορυφαίο περιοδικό εξηγεί το σκεπτικό του και παρουσιάζει μια λίστα εννέα ακόμα σημαντικών εξελίξεων, από την καθαριστική δράση του ύπνου μέχρι το διάφανο εγκέφαλο.

Βλάβη στις κάμερες που θα μετέδιδαν ζωντανό βίντεο από τον ISS

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μόσχα
Ρώσοι κοσμοναύτες εγκατέστησαν στο εξωτερικό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού δύο κάμερες που θα μετέδιδαν ζωντανές εικόνες της Γης, τελικά όμως αναγκάστηκαν να τις αποσυνδέσουν λόγω αδιευκρίνιστου προβλήματος.

Οι κοσμοναύτες Όλεγκ Κότοφ και Σεργκέι Ριαζάνσκι πέρασαν λίγο περισσότερο από οκτώ ώρες έξω από το πολυεθνικό τροχιακό συγκρότημα, και έθεσαν έτσι νέο ρεκόρ διάρκειας για τους διαστημικούς περιπάτους των ρώσων κοσμοναυτών.

Νέα πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας συγκλονίζει το Βόλγκογκραντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μόσχα, Ρωσία
Οι φόβοι των Αρχών ότι η πολύνεκρη επίθεση καμικάζι -στην περίπτωση της Ρωσίας «μαύρες χήρες»- στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ δεν ήταν η τελευταία επιβεβαιώνονται, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε νέα επίθεση αυτοκτονίας αυτή τη φορά σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 15 άτομα.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας μετέδωσαν άμεσα εικόνες από το νέο μακελειό. Το λεωφορείο είχε καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά από την ισχυρότατη έκρηξη. Αλλα 26 άτομα τραυματίστηκαν. 

Γάζωσαν με καλάσνικοφ την οικία του γερμανού πρέσβη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ομάδα τεσσάρων ατόμων άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ μπροστά από το σπίτι του γερμανού πρέσβη, Βόλφανγκ Ντολτ, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 52, στο Χαλάνδρι. Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Περίπου 60 κάλυκες έχουν βρεθεί στο έδαφος και οι Αρχές δεν αποκλείουν οι δράστες να «άδειασαν» δύο όπλα.

Η νέα Mercedes C-Class 2014,θα είναι πιο πολυτελής και πιο εξοπλισμένη από ποτέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η νέα Mercedes C-Class θα είναι πιο πολυτελής και πιο εξοπλισμένη από ποτέ, ενώ αυξήθηκαν οι διαστάσεις της και θα φέρει, μεταξύ άλλων, έναν νέο 1.600άρη κινητήρα πετρελαίου.

Supercar από Έλληνα φοιτητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 Ένας νέος φοιτητής μηχανολογίας-μηχανικής από το Αγρίνιο, μας έστειλε εικόνες από το υπεραυτοκίνητο που σχεδίασε σε πραγματικές διαστάσεις και με αρκετές επιρροές από Ferrari, Porsche, Bentley κ.ά…Ένα «ανήσυχο» πνεύμα φαίνεται ότι είναι ο νέος φοιτητής μηχανολογίας-μηχανικής -ο οποίος κατάγεται από το Αγρίνιο και είναι μόλις 21 ετών- καθώς το πάθος του είναι οι μηχανές, τα γρήγορα αυτοκίνητα, ενώ θέλει να γίνει ναυπηγός. Ο φοιτητής αυτός –ονομάζεται Νικόλας Καραλής- μάς έστειλε φωτογραφίες από ένα supercar που σχεδίασε και εμείς σας το παρουσιάζουμε.

Mε νέο 3κύλινδρο 1.000αρη το νέο smart fortwo

Δεν υπάρχουν σχόλια:
H ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα, μας μεταφέρει στο άμεσο μέλλον και αποκαλύπτει το νέο smart fortwo, το οποίο είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα για το 2014.H ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα, μας μεταφέρει στο άμεσο μέλλον και αποκαλύπτει το νέο smart fortwo, το οποίο είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα για το 2014.Μέχρι σήμερα, έχουν παρουσιαστεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, 5 διαφορετικά πρωτότυπα που σχετίζονται με το τρίτης γενιάς smart fortwo. Είχαμε αρχικά το 2011 τα πρωτότυπα smart forspeed και forvision (Γενεύη και Φρανκφούρτη αντίστοιχα), συνεχίσαμε το 2012 με τα πρωτότυπα smart for-us και forstars (Ντιτρόιτ και Παρίσι), ώστε τελικά να καταλήξουμε φέτος με το 4θέσιο και 5θυρο smart fourjoy concept της Φρανκφούρτης.

O Schumacher παλεύει για τη ζωή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο Michael Schumacher και 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής F1, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι από πτώση στο σκι, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Γαλλίας.Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Michael Schumacher είχε μία άσχημη πτώση στο σκι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Ο Schumi μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Κυριακή από το Meribel ski resort σε νοσοκομείο της Γαλλίας, όπου παλεύει για τη ζωή του. Τα πρώτα δημοσιεύματα ήθελαν τον 44χρονο να μην ήταν σοβαρά, μιας και φόραγε κράνος και χτύπησε σε βράχο, ωστόσο νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, ανέφεραν ότι το χτύπημα στο κεφάλι δημιούργησε εσωτερική αιμορραγία με κίνδυνο να πέσει σε κώμα. Φυσικά, η κατάστασή του είναι κρίσιμη και αναμένουμε για περισσότερα στις επόμενες ώρες.

Νέο crossover μοντέλο από την Qoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:
 H Qoros δημοσίευσε δύο teaser φωτογραφίες για ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο του 2014 και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του μέσα στο νέο έτος.Η Qoros δεν αποκάλυψε το πώς θα ονομάζεται το νέο μοντέλο, ωστόσο το πιθανότερο είναι να δούμε το ένα από τα δύο οχήματα που παρουσίασε η κινέζικη φίρμα μαζί με το 3 Sedan πριν από ένα χρόνο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, 3 Cross Hybrid και 3 Estate. Βέβαια, από τις teaser φωτογραφίες εικάζουμε ότι είναι το crossover μοντέλο και όχι το estate, μιας και τα χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε πιο… off-road κουστούμι.

Πρωτοχρονιά 2014 στο Azzurro και όλα είναι τέλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στοιχεία επικοινωνίας


Η Θεσσαλονίκη στέφεται το 2014 Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας και γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Με ένα μεγάλο πάρτι, στις 31 Δεκεμβρίου, στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι, θα υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη το 2014, έτος κατά το οποίο θα στεφθεί “Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας”. Θα παρελάσουν μία σειρά από γνωστά γκρουπ της νεανικής μουσικής σκηνής της , ενώ δημοφιλείς dj's θα «ντύσουν» με τις μουσικές επιλογές τους την εορταστική βραδιά.

Μάθε αν μπορείς να ενταχθείς στο κοινωνικό τιμολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Έχεις εισόδημα έως 12.000 ευρώ συν 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο, είσαι τρίτεκνος, πολύτεκνος άνεργος και δεν έχεις υποβάλλει αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο; Μάθε τι πρέπει να κάνεις: οι δικαιούχοι είναι 2 εκατ οικογένειες και ενταγμένες είναι 470.000 σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν μετά την διϋπουργική συνάντηση στο ΥΠΟΙΚ.

Μυστικά για την απασχόληση

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πώς πρέπει να σκέφτονται και να ενεργούν οι νέοι για να εξασφαλίσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.Εξι βασικές προτάσεις για τη νεανική απασχολησιμότητα ανέδειξε η έρευνα του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και της Citi Ελλάδας, που παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του ALBA.
Η αλλαγή νοοτροπίας για την απασχόληση στην Ελλάδα, η καριέρα χωρίς σύνορα, οι ευέλικτες μορφές εργασίας και οι προσωπικές δεξιότητες είναι ανάμεσα στα νέα δεδομένα για την αγορά εργασίας, σύμφωνα με την έρευνα.

Βόρεια Κορέα εκτελεί τον θείο του ηγέτη Kim Jong Un, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εκτελέστηκε ο Γιανγκ Σονγκ-Ταέκ, θείος του ανώτατου ηγέτη της Βόρειας Κορέας και μέχρι πρότινος πανίσχυρο στέλεχος του καθεστώτος.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, η θανατική ποινή επιβλήθηκε από στρατιωτικό δικαστήριο και εκτελέστηκε άμεσα.
Ένθερμα υποστήριξε την εκτέλεση ο τοπικός τύπος, άποψη που συμμερίζονται και κάτοικοι της Πιονγιάνγκ.

Happy New Year 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hypercars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Audi R18 e-tron quattro 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το πρώτο Hardcore τραγούδι από την 8 χρονη Ιουλιέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι προσέχουμε αγοράζοντας δώρα για παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πνιγμός: Ο νούμερο 1 κίνδυνος

Για παιδιά κάτω των 4 ετών προσέξτε:
  • Παιχνίδια με μικρά μέρη που μπορούν να χαλαρώσουν.
  • Παιχνίδια με κορδόνια ή χορδές, καθώς μπορούν να πνίξουν το μωρό.

Ο καρκίνος του μαστού είναι τώρα ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες, σε 140 χώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο αριθμός των ανθρώπων που διαγιγνώσκονται με καρκίνο κάθε χρόνο, παγκοσμίως, αυξήθηκε σε περισσότερα από 14 εκατ. περιστατικά.

Τα στοιχεία για το 2012 δείχνουν σημαντική αύξηση στα 12,7 εκατ. περιστατικά το 2008.

Στο συγκεκριμένο διάστημα, ο αριθμός θανάτων αυξήθηκε επίσης από 7,6 εκατ. στα 8,2 εκατομμύρια.

Η άσκηση, σε όλη τη διάρκεια της ζωής, παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης άνοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η άσκηση, σε όλη τη διάρκεια της ζωής, παίζει σημαντικό ρόλο στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης άνοιας, ανακάλυψε έρευνα που διήρκεσε 35 χρόνια.

Η έρευνα, του Cardiff University, ξεκίνησε εξετάζοντας 2.235 άντρες το 1979 και ανακάλυψε ότι παράγοντες που περιλαμβάνουν τη διατροφή και την αποχή από το κάπνισμα είχαν επίδραση στην αποφυγή εμφάνισης νόσων σε μεγάλη ηλικία.

Πονόλαιμος: 10 συμβουλές για άμεση ανακούφιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο πονόλαιμος μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι ενός κρυολογήματος, παρενέργεια καταπονημένων φωνητικών χορδών ή ένδειξη πιο σοβαρού προβλήματος.
Ανεξάρτητα από την αιτία, η άμεση ανησυχία σας όταν πονά ο λαιμός σας είναι να ανακουφιστείτε γρήγορα. Μπορεί να θέλετε να πάτε στον γιατρό, αλλά ορισμένες από τις καλύτερες αγωγές είναι ‘φάρμακα’ που βρίσκονται στο σπίτι και μη συνταγογραφούμενα, δήλωσε ο γιατρός Jeffrey Linder, του νοσοκομείου Brigham and Women's Hospital, στη Βοστόνη.

Χριστούγεννα και διατροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η αύξηση βάρους τα Χριστούγεννα είναι συχνό φαινόμενο, δήλωσε η Αμερικανίδα διατροφολόγος Luise Marino. Αν φτάσει ο Ιανουάριος μπορεί να είναι δύσκολο να χαθούν τα επιπλέον κιλά. Σύμφωνα με τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων, οι άνθρωποι παίρνουν περίπου 2 κιλά κατά μέσον όρο στις γιορτές. Ένας τρόπος να μην ξεφύγει το βάρος σας λέει ο διατροφολόγος Sian Porter είναι να παραμείνετε σε φυσιολογικό ωράριο όσον αφορά τα γεύματα.

Στις 35.000 το εισόδημα και σε 200.000 η αντικειμενική αξία για προστασία α’ κατοικίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τη νομοθετική ρύθμιση για την προστασία κατά το 2014 της κύριας κατοικίας από πλειστηριασμούς παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε συμφωνία με την τρόικα, αλλά ούτε «ρητή τουλάχιστον από την πλευρά τους διαφωνία». Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί αύριο, Πέμπτη, στη Βουλή. Θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος την Παρασκευή στην αρμόδια Επιτροπή και το Σάββατο στην Ολομέλεια. Ήδη το μελετούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με τον Κ.Χατζηδάκη να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών.

Καταδίωξη αυτοκινήτων καταλήγει σε δραματική συντριβή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bruce Lee , be water my friend

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tutu Project Story;Το καρκίνο του μαστού μέσα από την έμπνευση, το θάρρος και την αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αστεια βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Χάρη στην WestJetters και τη δύναμη της τεχνολογίας, έχουμε μάθει ότι τα θαύματα πραγματικά συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επαναστατικά παρμπρίζ,δεν θα χρειάζονται πλέον υαλοκαθαριστήρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μια εξελιγμένη τεχνολογία υψηλών συχνοτήτων θα χρησιμοποιηθεί σε μοντέλα της McLaren από το 2015, για… καθαρά παρμπρίζ χωρίς υαλοκαθαριστήρες (εδώ εικονίζεται η McLaren X-1 concept).Σύμφωνα με πληροφορίες, η McLaren εργάζεται πάνω σε ένα project, όπου με χρήση προηγμένης -αεροναυπηγικής- τεχνολογίας δεν θα χρειάζονται πλέον υαλοκαθαριστήρες στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.Η αγγλική φίρμα φέρεται να σχεδιάζει ένα πρωτοποριακό project για τα supercar της, με το οποίο θα απαλλαγούν τα μοντέλα από τους υαλοκαθαριστήρες. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα

Η MG ετοιμάζει το πρώτο της crossover

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η πρώτη «απόπειρα» της αγγλικής φίρμας στα crossover, το CS Concept, θα λανσαριστεί την επόμενη χρονιά, φέροντας ένα 4κύλινδρο 1,5 λτ. μοτέρ –δανεισμένο από το MG5- απόδοσης 135 ίππων. Η MG είχε παρουσιάσει στη Σαγκάη το CS Concept, που ήταν το πρώτο crossover της εταιρείας, ενώ τώρα κυκλοφόρησαν και τα σχέδια του μοντέλου παραγωγής, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2014, αρχικά στις ανατολικές αγορές και έπειτα στην Ευρώπη.
Ως προς τα μηχανικά μέρη, το νέο μοντέλο θα φέρει έναν 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα, που θα παράγει 200 ίππους, ενώ ένας μικρότερος 1,5λτ. και απόδοσης 135 ίππων –κυρίως για την Ευρώπη- θα εφοδιάζει το εν λόγω crossover,

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη τι είναι Τσιφούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δίωξη για πλαστογραφία σε βαθμό πλημμελήματος με χρήση, ασκήθηκε κατά του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, από την εισαγγελέα Πρωτοδικών στον κτίριο 16 της Ευελπίδων. Με συνοδεία και με χειροπέδες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο  και το ακροατήριο του μονομελούς πρωτοδικείου. Τυπικά έχει το δικαίωμα να ζητήσει τριήμερη προθεσμία ώστε να δικαστεί τις επόμενες ημέρες για το πλημμέλημα που κατηγορείται. Τελικώς, ο Μ. Λιάπης θα δικαστεί την Πέμπτη και αναχώρησε για την οικία του. 

Google;Ανακαλύψτε αυτό που ο κόσμος έψαξε περισσότερο στο 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εδώ είναι τα top 10  trending παγκόσμιων αναζητήσεων το 2013: 

Μία πραγματικά συγκλονιστική έρευνα για τους αεροψεκασμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το τελευταίο διάστημα πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν μας ψεκάζουν η όλα αυτά είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έχουν γραφεί αμέτρητα άρθρα στο διαδίκτυο και πολλά βίντεο έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα αν τελικά μας ψεκάζουν έφτασε σε σημείο να γίνει και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς ωστόσο να δοθεί μια επίσημη τεκμηριωμένη απάντηση στους τηλεθεατές.

Τα Μαγικά Χριστούγεννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Θεσσαλονίκη υποδέχονται την Ροµποτική Χειρουργική

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Οι ιατροί Απόστολος και Γεώργιος Λαµπανάρης, µε ειδίκευση στην Ουρολογία, µας µιλούν για τη Ροµποτική Χειρουργική και τις εφαρµογές της.
Τι είναι η Ροµποτική Χειρουργική;

Είναι η χρήση ροµποτικών συστηµάτων στη χειρουργική πράξη, µε σκοπό τη διευκόλυνση και τελειοποίηση της χειρουργικής επέµβασης, προς όφελος του χειρουργού και του ασθενή. Πρόκειται, δηλαδή, για µία ελάχιστα τραυµατική και επεµβατική χειρουργική µέθοδο κατά την οποία οι χειρουργικοί χειρισµοί εκτελούνται µε εξαιρετική ακρίβεια. Ο όρος «ροµπότ» δεν πρέπει να προκαλεί σύγχυση: ο γιατρός χειρουργεί χειριζόµενος το ροµπότ, το οποίο και ελέγχει απόλυτα.