Cocktail blog

Το πιο ακριβό hamburger του κόσμου κοστίζει 5.000 δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Έχει τη φήμη του γρήγορου και οικονομικού φαγητού, ισχύει όμως πραγματικά αυτό; Η αλήθεια είναι πως όχι, γιατί αλλιώς είναι να φας χάμπουργκερ από του «Μήτσου» στο Περιστέρι και αλλιώς να το παραγγείλεις από το «Fleur de Lys» στο Λας Βέγγας! Η διαφορά τους αρχικά βρίσκεται στην τιμή! Στο μεν Περιστέρι μπορείς να βρεις μερίδα και με πέντε ευρώ, στο συγκεκριμένο μαγαζί του Λας Βέγγας από την

Λονδίνο 2012 Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Άντρες δεν μασάνε παρα μονο όταν είναι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Amethystos blanc Costa Lazaridi 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Περιοχή: Αδριανή Δράμας
Ποικιλία: Sauvignon Blanc, Semillon, Ασύρτικο
Από τα ισχυρότερα brand στον οινικό χώρο την δεκαετία του ’90, ο Αμέθυστος λευκός μπορεί να μην έχει πλέον στις μέρες μας την αίγλη των περασμένων δεκαετιών, συνεχίζει όμως να αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για τους λάτρεις των αρωματικών κρασιών, χωρίς όμως να θυμίζει και πάλι την ένταση των αρωμάτων των πρώτων εμφιαλώσεων του.
Ο Αμέθυστος λευκός 2011, έχει χρώμα ελαφρύ λεμονοπράσινο,  στη μύτη φέρνει μέτριας έντασης αρώματα εσπεριδοειδών,  ροδάκινου και νότες εξωτικών φρούτων, ενώ στο στόμα προσφέρει δροσιστική οξύτητα με όμορφη πυκνότητα φρούτου και νότες λανολίνης και λουλουδιών, μέτριο- σώμα, αλκοόλ 12,5% και ευχάριστη κιτρώδη επίγευση. Καταναλώστε το φρέσκο.
Τιμή:11€
Βαθμολογία: 16.5+
krasiagr.com

Το Skype δεν αρνείται ότι προσφέρει δεδομένα στην αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Skype εξαγοράστηκε από τη Microsoft για 8,5 δισ. δολάρια


Διαψεύδοντας τα ρεπορτάζ της Washington Post και άλλων αμερικανικών μέσων, η υπηρεσία Skype της Microsoft δηλώνει ότι οι αλλαγές που πραγματοποίησε πρόσφατα στα κέντρα δεδομένων της δεν έχουν στόχο να διευκολύνουν τις αρχές στην παρακολούθηση των κλήσεων και των μηνυμάτων των χρηστών.
Με ανάρτηση σε επίσημο εταιρικό ιστολόγιο, το Skype χαρακτηρίζει «ψευδή» τον ισχυρισμό ότι «προχώρησε σε αλλαγές της αρχιτεκτονικής του με εντολή της Μicrosoft, προκειμένου να προσφέρει στις διωκτικές αρχές μεγαλύτερη πρόσβαση στις επικοινωνίες των χρηστών του».

Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει μερίδιο στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Θέλοντας να βελτιώσει τις χαμηλές επιδόσεις της στην κοινωνική δικτύωση, η Apple έχει ολοκληρώσει προκαταρκτικές συνομιλίες με το Twitter για ενδεχόμενη στρατηγική επένδυση στην υπηρεσία, γράφουν οι New York Times επικαλούμενοι πηγές που «έχουν ενημερωθεί για το θέμα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις, έχει όμως συζητήσει το ενδεχόμενο να επενδύσει ένα ποσό της τάξης των εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, εκτιμώντας πιθανώς ότι η συνολική αξία του Twitter υπερβαίνει πλέον τα δέκα δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Έλληνες κρατάνε τη μοίρα τους στα χέρια τους, δηλώνει ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος δήλωσε ότι αναμένει την έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα


Η Γερμανία δεν μπορεί να βοηθά όταν δεν υπάρχουν αντιπαροχές, τονίζει, μιλώντας στην Neue Osnabrücker Zeitung.
Σε ερώτηση για την αντίδραση του Έλληνα πρωθυπουργού στη δήλωσή του ότι «μια έξοδος της Ελλάδας έχει πάψει προ πολλού να τρομάζει», λέει: «όχι άλλες δικαιολογίες, παρακαλώ», ενώ αρνείται τις πληροφορίες ότι η Γερμανίδα καγκελάριος τον επέκρινε για τις δηλώσεις του.
«Ευχαρίστως, μπορεί να μας πείσει όλους για τα αποτελέσματα της δουλειάς του, εφαρμόζοντας με συνέπεια τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις, για παράδειγμα στη Διοίκηση και στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής υπηρεσίας για τους φόρους» αναφέρει. 

Ψυχίατρος παρακολουθούσε τον φερόμενο δράστη του μακελειού στο Κολοράντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ενώπιον δικαστηρίου θα βρεθεί ξανά τη Δευτέρα ο Τζέιμς Χολμς


Ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού πριν μία εβδομάδα σε κινηματογράφο της Ορόρα στο Κολοράντο των ΗΠΑ, που κόστισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους, παρακολουθούνταν από ψυχίατρο, στην οποία έστειλε ένα τετράδιο και σκίτσα στα οποία αναπαριστούσε το έγκλημα που ετοιμαζόταν να διαπράξει, αναφέρουν οι δικηγόροι του στα έγγραφα που έδωσαν στη δικαιοσύνη.
Ο Τζέιμς Χολμς, 24 ετών, είχε στείλει αυτό το πακέτο σε έναν ψυχίατρο του πανεπιστημίου του Κολοράντο, όπως αποκάλυψαν την Τετάρτη πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Μαρίνες στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Στις ελληνικές καλένδες οδηγείται ένα ακόμη μεγαλόπνοο έργο για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Οι πολυσυζητημένες μαρίνες, που θα γέμιζαν με κατάρτια και σκάφη το Θερμαϊκό, αυτές που μόλις πριν από λίγο καιρό ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έλεγε από βήματος του δημοτικού συμβουλίου ότι «προχωρούν», τελικά εγκαταλείπονται.
Η δεύτερη φάση του έργου απεντάχθηκε από την προσυμβατική διαδικασία των έργων ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), τα οποία είχαν ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ. Η πρώτη φάση κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 38.571 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)...
Αντικείμενο αυτής της πρώτης φάσης του έργου, η οποία ολοκληρώθηκε και εγκρίθηκε το 2009 από το υπουργείο Εσωτερικών, αποτελούσε η τεκμηρίωση της σκοπιμότητας του έργου, η διερεύνηση του ισχύοντος νομικού πλαισίου για την υλοποίησή του και η διατύπωση εναλλακτικών προτάσεων χωροθέτησης μαρίνας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο σχεδιασμός προέβλεπε οι πρώτες δύο μαρίνες να έχουν υλοποιηθεί μέχρι το 2011!

Στο Λονδίνο των Ολυμπιακών Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Η τριακοστή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων άνοιξε την αυλαία της πριν δυο μέρες και θα διαρκέσει έως τις 12 Αυγούστου. Εως τότε, η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, το Λονδίνο, κινείται στους ρυθμούς των κορυφαίων αθλητών όλου του κόσμου!
Είναι η πρώτη πόλη που διοργανώνει τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού έχει ήδη φιλοξενήσει διοργανώσεις το 1908 και 1948. Το Λονδίνο, κτισμένο στις όχθες του ποταμού Τάμεση, η πόλη με τα φημισμένα πολυκαταστήματα και τα περίφημα πάρκα, τις εντυπωσιακές πλατείες και τα διάσημα αξιοθέατα, με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα μουσεία και τις υπαίθριες αγορές, με τον παλαιότερο υπόγειο στον κόσμο (γνωστό και ως the tube) και τα χαρακτηριστικά κόκκινα λεωφορεία, για δυο εβδομάδες έχει όλα τα μάτια του παγκόσμιου αθλητισμού στραμμένα πάνω του.

Press Today πρωτοσέλιδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tsikoudito Creta Sense cocktail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βιονικό µάτι βοηθάει τους τυφλούς να κινούνται καλύτερα στον χώρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Οµάδα ερευνητών του Πανεπιστηµίου Μόνας της Αυστραλίας ανέπτυξε ένα βιονικό µάτι που θα βοηθάει τους τυφλούς να κινούνται καλύτερα στον χώρο. Σε πρώτο στάδιο, το συγκεκριµένο «µάτι» θα προσφέρει ένα σχετικά µικρό ποσοστό όρασης, οι επιστήµονες όµως πιστεύουν ότι σύντοµα θα τελειοποιηθεί, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να διαβάζει µεγάλα γράµµατα. Η συσκευή συνίσταται σε µια µικροσκοπική κάµερα, η οποία προσαρµόζεται σ’ έναν σκελετό γυαλιών και ένα µικροτσίπ που εµφυτεύεται στον εγκέφαλο. Οι εικόνες που συλλαµβάνονται από την κάµερα µετατρέπονται σε σήµατα τα οποία µεταδίδονται στο τσιπ. Τα µικροτσίπ αναµένεται ότι θα υποβληθούν σε κλινικές δοκιµές το 2014.

10 σκληρά μέτρα και νέο ασφαλιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Πιο κοντά -και πάντως πριν από το 2015- φέρνει η τρόικα τη νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και το νέο «κούρεμα» στις συντάξεις. Οι νέες επώδυνες ανατροπές προβλέπονται στο σκληρό «πακέτο» των 10 προτάσεων που επεξεργάζονται αυτές τις μέρες οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας για την εξοικονόμηση των 5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σχέδια «επί χάρτου» περιλαμβάνεται η ταχύτερη εφαρμογή των ασφαλιστικών νόμων (όρια ηλικίας και νέος τρόπος υπολογισμού συντάξεων) η οποία ολοκληρώνεται το 2015 αλλά και η κατάργηση επικουρικών συντάξεων και των δώρων που έχουν απομείνει στο Δημόσιο. Οι σχετικές προτάσεις θα τεκμηριωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα απασχολήσουν τις

20 Καλύτερες Πόλεις του Κόσμου για Surf

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Photo: A surfer rides a wave in Biarritz, France

Μπιαρίτζ, Γαλλία

Στα όρια κοινωνικής έκρηξης η Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

«Ανθρώπους τρομαγμένους, ανθρώπους που φοβούνται να κάνουν παιδιά, γιατί δεν γνωρίζουν αν μπορούν να τα εξασφαλίσουν» είδε στις συναντήσεις με Έλληνες εργαζομένους η Σ.Μπάροου


«Όταν ένα έθνος χάνει την ελπίδα του, τότε αρχίζει η κλονίζεται η πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς και η κοινωνική αναταραχή είναι περισσότερο πιθανή» είπε η Σάραν Μπάροου, γενική γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), παρουσιάζοντας τα θλιβερά για τους Έλληνες εργαζομένους και την αγορά εργασίας συμπεράσματα πανευρωπαϊκής έρευνας, βάσεις της οποίας το 91% των Ελλήνων εργαζομένων έχουν δει τα εισοδήματά τους να μειώνονται.
Η Μπάροου μίλησε για ζοφερή κατάσταση στην Ελλάδα και ζήτησε αποκατάσταση του βασικού μισθού, σεβασμό των συλλογικών συμβάσεων και των αποφάσεων των εταίρων. 

Φθηνοί ταξιδιωτικοί προορισμοί στον πλανήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Εξωτικά ταξίδια εν μέσω οικονομικής κρίσης; Και όμως ναι, καθώς υπάρχουν ακόμη φθηνοί ταξιδιωτικοί προορισμοί στον πλανήτη που είτε έχουν ρίξει τις τιμές επειδή μαστίζονται από την κρίση-όπως εμείς-είτε είναι ιδιαίτερα οικονονομικοί ακόμη για τις δικές μας τσέπες. Ταξιδέψτε νοερά ή πραγματικά με το click@Life, που σας παρουσιάζει τους 5 πιο φτηνούς καλοκαιρινούς προορισμούς, σύμφωνα με το CNNgo.
Naypyidaw, Burma (http://en.wikipedia.org)

To IPhone 4S Εκπέμπει Τρεις Φορές Περισσότερη Ακτινοβολία Από Το Samsung Galaxy S III

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Δεν είναι όλες οι συσκευές ίδιες. Κάποιες, εκπέμπουν μεγαλύτερη ποσότητα ραδιοσυχνοτήτων από τις άλλες και αυτό έρχεται να μας πει η εφαρμογή Tawkon με ένα μικρό, σαφές και ενδιαφέρον infographic.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με την Tawkon, μία εφαρμογή που συμβουλεύει τους χρήστες κινητών πώς να αποφύγουν την υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία, το iPhone 4S εκπέμπει τριπλάσια ακτινοβολία από το Samsung Galaxy S III. Πιο συγκεκριμένα, το Ακριβές Ποσοστό Απορρόφησης (SAR) για το iPhone 4S, σύμφωνα με την ίδια την Apple, είναι στα 1,11 W ανά κιλό ενώ για το Samsung Galaxy S III είναι 0,34W ανά κιλό. Πρωταθλητής αναδεικνύεται το Blackberry Bold 97000 με 1,37 W ανά κιλό. Σημειώστε πως το όριο έκθεσης για τις ΗΠΑ είναι τα 1,6W ανά κιλό, ενώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα 2,0 W.

T-Shirts για λίγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το 2015 θα κυκλοφορήσει η μικρή αδερφή της Mercedes SLS AMG

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Το 2015 φαίνεται να είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει η μικρή αδερφή της Mercedes SLS AMG, στοχεύοντας σε ένα πιο νεανικό κοινό, που ζητά δυνατές συγκινήσεις.Νέες πληροφορίες θέλουν τελικά τη Mercedes SLC να βγαίνει στην κυκλοφορία το 2015. Το δεύτερο exclusive μοντέλο της AMG τοποθετείται -από άποψης δυνατοτήτων- κάτω από την SLS AMG, ενώ μένει να δούμε αν αυτά τα δύο θα διατίθενται μαζί ή αν η παραγωγή του ενός ξεκινήσει μετά τη διακοπή της παραγωγής του άλλου. Το συγκεκριμένο μοντέλο, με την κωδική ονομασία W190, δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί ούτε ως πρωτότυπο, υπολογίζεται όμως ότι θα διαθέτει ένα πιο μοντέρνο ντιζάιν και όχι ρετρό, όπως αυτό της SLS AMG. Ο στόχος άλλωστε, σύμφωνα με διάφορες πηγές, είναι να προσελκύσει ένα πιο νεανικό

Σαλάτα λάχανο με λουκάνικο Φρανκφούρτης (2 μερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τι θα χρειαστείτε: 
1 μικρό λευκό λάχανο 
2 μεγάλα καρότα τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 
2 κρεμμυδάκια φρέσκα 
2 μεγάλα λουκάνικα Φρανκφούρτης 
1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα 
½ κεσεδάκι γιαούρτι 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2012 ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
oga 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΓΑ 2012 1/6/2012 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Περιλαμβάνει 8/ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε τουριστικά καταλύματα....
(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα, επιπλωμένες κατοικίες και camping), τα οποία θα συμβληθούν με τον ΟΓΑ και θα περιληφθούν σε ειδικό κατάλογο. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε συνταξιούχους του ΟΓΑ,

Σαλάτα με ζυμαρικά (2 μερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τι θα χρειαστείτε: 
2 φλιτζάνια ζυμαρικά βίδες ολικής άλεσης 
1/3 του φλιτζανιού μαγιονέζα με λίγες θερμίδες 
2 κ.σ ελαιόλαδο 
1/3 του φλιτζανιού γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 
1 κ.σ ξίδι (ή χυμό λεμόνι) 
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 
1 φλιτζάνι ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση 
1 φλιτζάνι κίτρινη ή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 
1 φλιτζάνι καρότο τριμμένο 
½ φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 

Τονοσαλάτα με πατάτες (2 μερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τι θα χρειαστείτε: 
1 κονσέρβα τόνο σε νερό 
2-3 κ.σ. μαγιονέζα 
1 κρεμμύδι 
3 μέτριες πατάτες 
1 ντομάτα 
1 αγγούρι 
3 κ.σ. ελαιόλαδο 
Αλάτι 

Πράσινη σαλάτα με καραμελωμένο μοσχάρι (2 μερίδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τι θα χρειαστείτε: 
Μίγμα διάφορων λαχανικών για σαλάτα (1 μαρούλι, 1 iceberg, λόλα, κόκκινο λάχανο κ.λ.π.) 
1 ματσάκι ρόκα 
2 παντζάρια βρασμένα 
150γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 
2 κ.σ. ελαιόλαδο 
3 κ.σ. μπαλσάμικο 
Αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι