Cocktail blog

Λ. Κανέλλη : Ο Τσίπρας παίρνει Όσκαρ δραματικής κομεντί

Δεν υπάρχουν σχόλια:
"Δεν με ενόχλησε, με εξόργισε. Σκηνοθέτησε τον εαυτό του, του έγραψε και το σενάριο, το έπαιξε και παίρνει Όσκαρ δραματικής κομεντί. Όλα αυτά για να πει τελικά ό,τι και η Ζαρούλια σε φθηνότερη εκπομπή: "Σιγά το χαστούκι"". 
Με αυτή τη φράση η Λιάννα Κανέλλη επανέρχεται στην σφοδρή κριτική της για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τη στάση του σε ντοκιμαντέρ όπου προβάλλεται η σκηνή από το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της. 

Έκαναν μεγάλη ζωή με πλαστές πιστωτικές κάρτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένας 25χρονος από την Σουηδία φέρεται ως ο εγκέφαλος πενταμελούς σπείρας που κατασκεύαζε πιστωτικές κάρτες-κλώνους με τις οποίες προέβαιναν σε  αγορές χιλιάδων ευρώ, ενώ ζούσαν με πολυτέλεια σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου και ενός 55χρονου στη Θεσσαλονίκη και ενός 44χρονου στην Καρδίτσα, ενώ διαφεύγουν της σύλληψης άλλα δύο άτομα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο 25χρονος  που διαθέτει άριστες γνώσεις στην τεχνολογία των υπολογιστών, ενώ βρισκόταν στη Σουηδία, αγόρασε από το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας  bitcoins αγόρασε τουλάχιστον 1.085 αριθμούς κλεμμένων πιστωτικών καρτών.

Οι χώροι που τελικά επιτρέπεται το κάπνισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σύμφωνα με διάταξη που εμπεριέχεται στο πολυνομοσχέδιο, μόνο σε καζίνο, κέντρα διασκέδασης με...

Noah (2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

HERCULES Official Trailer;Ημερομηνία κυκλοφορίας 25η Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Beyond The Veil - Lindsey Stirling (Original Song)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι καλύτερες φάρσες της ανοιξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Full Body Μασάζ ή Ρεφλεξολογία στο Kinetiks Therapy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Full Body Relaxation Μασάζ σε Πρόσωπο & Σώμα

Μία ολόκληρη ώρα χαλαρωτικού μασάζ, μέσα σε αρώματα αιθέριων ελαίων βιολογικής καλλιέργειας και στην απόλυτη ηρεμία που προσφέρει ο ολοκαίνουριος, άνετος πολυχώρος στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση, νιώθοντας ξεκούραστο το σώμα σας.

Wi-Fi Repeater Aztech WL559E για Ασύρματα Δίκτυα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η συσκευή Aztech WL559E είναι ένας αναμεταδότης για ασύρματα δίκτυα 802.11b/g/n. Λαμβάνει το προϋπάρχον σήμα από τον ασύρματο δρομολογητή σας, το ενισχύει και το αναμεταδίδει σε μεγαλύτερη εμβέλεια. 

Η συσκευή WL559E υποστηρίζει την τεχνολογία 802.11n με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 300Mbps. Έχει την δυνατότητα να λαμβάνει το προϋπάρχον σήμα 802.11n ενός ασύρματου δικτύου, να το ενισχύει και να το αναμεταδίδει σε χώρους όπου το σήμα του δρομολογητή είναι αδύναμο ή μηδενικό. Έτσι χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε πολύ εύκολα να

Κύρια αιτία ανικανότητας ο πόνος στη μέση

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο πόνος στη μέση είναι η κυριότερη αιτία σωματικής ανικανότητας των ανθρώπων παγκοσμίως, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο Annals of Rheumatic Diseases.

Οι απασχολούμενοι στον τομέα της γεωργίας και τα άτομα ηλικίας 35 έως 65 ετών αποτελούν τις κατ' εξοχήν ομάδες υψηλού κινδύνου.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Δρ Ντάμιαν Χόι του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, εκτιμούν ότι το πρόβλημα πρόκειται να επιδεινωθεί στο μέλλον, καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός γερνάει, και καλούν τις αρμόδιες Αρχές να πάρουν το ζήτημα πιο σοβαρά από ό,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Οι αντικαπνιστικοί νόμοι μειώνουν πρόωρους τοκετούς και κρίσεις άσθματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά, έχει επιφέρει μείωση κατά 10% τόσο στους πρόωρους τοκετούς, όσο και στα κρούσματα κρίσεων παιδικού άσθματος, σύμφωνα με διεθνή έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The Lancet.

Η μελέτη, η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι σήμερα για τις επιπτώσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας στην υγεία των παιδιών, εντόπισε επίσης μείωση 5% στις γεννήσεις μικρόσωμων νεογνών, μετά την εφαρμογή των αντικαπνιστικών νόμων.

Διακόπτουν ή τροποποιούν τη θεραπεία τους όσοι χάνουν την ασφαλιστική τους κάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Από την τσέπη τους καλούνται να πληρώσουν την θεραπευτική τους αγωγή, όσοι ασθενείς χάνουν την ασφαλιστική τους κάλυψη, όπως προκύπτει από την έρευνα «Socioeconomic inequalities in health: The perspective of Health professionals and Greek citizens», η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου για την οικονομική κρίση και τις συνέπειές της στο χώρο της Υγείας, που διοργάνωσαν οι Financial Times, στην Αθήνα.

Πράγματα που θα ήθελα να μάθει ο άντρας μου από τα παιδιά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
1. Μη με ρωτάς τι έχω. Δείξε μου απλώς ότι νοιάζεσαι για μένα
Όταν τα παιδιά μου με βλέπουν στεναχωρημένη, αναστατωμένη ή λυπημένη σπάνια με ρωτάνε τι έχω. Συνήθως με πλησιάζουν και με αγκαλιάζουν σιωπηλά, μου δίνουν ένα πεταχτό φιλί ή χώνονται στην αγκαλιά μου. Αυτό το κάνουν όλα τα παιδιά. Αποφεύγουν να μπαίνουν σε λεπτομέρειες ή αναλύσεις, για κάθε ζήτημα. Αντίθετα ο άντρας μου (όπως και οι περισσότεροι άντρες), πρώτα προσπαθεί να καταλάβει γιατί είμαι έτσι, να αιτιολογήσει ποιος φταίει, να βρει ένα λόγο να ζητήσει συγγνώμη και μετά, ίσως να ζητήσει. Εννοείται πως όταν τελειώσει όοοολη αυτή η έρευνα εγώ δε νιώθω καθόλου καλύτερα! 

Στο σπίτι της Μαράια Κάρεϊ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η διάσημη τραγουδίστρια και ο άντρας της Νικ Κάνον μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι έβαλαν πωλητήριο στοσπίτι τους στο Bel-Air. Πρόκειται για μια έπαυλη 12.000 περίπου

Το να είσαι είτε ο πιο χοντρός είτε ο πιο αδύνατος, δεν είναι εύκολες για να επιβιώσει ένα παιδί

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Το να είσαι ο πιο κοντός στην τάξη ή το αντίθετο, να περνάς όλους τους συμμαθητές σου δύο κεφάλια, το να είσαι είτε ο πιο χοντρός είτε ο πιο αδύνατος... όλες αυτές οι διαφορές δεν είναι εύκολες για να επιβιώσει ένα παιδί.

Σε κάθε ηλικία, δεν μας αρέσει να μας «σταμπάρουν», μα να γινόμαστε ένα με τη μάζα, μας ικανοποιεί να υποτασσόμαστε στα πρότυπα που μας επιβάλλονται. «Η δικτατορία της εμφάνισης είναι τόσο ισχυρή στην μοντέρνα κοινωνία μας, που ποτέ δεν ήταν τόσο σοβαρό το ζήτημα να υπάρχει ψυχική άνεση», λέει η Muriel Mazet, ψυχολόγος και συγγραφέας, και για το παιδί, αυτή η τάση για να αισθάνεται άνετα είναι πιο έντονη απ’ ότι στους ενήλικες. 

Πολύ καλοί λόγοι για να θηλάσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Πέρα από τους λόγους που μας παραθέτουν οι ειδικοί για τα πλεονεκτήματα του θηλασμού, υπάρχουν και κάποιοι ακόμα πολύ καλοί λόγοι για να θηλάσει μια μαμά!  

Οι βασικοί λόγοι που τα παιδιά μας τρώνε ανθυγιεινά

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η παιδική ηλικία αποτελεί την κρισιμότερη περίοδο για την διαμόρφωση και υιοθέτηση των σωστών διατροφικών συνηθειών. Ωστόσο οι νέες επιστημονικές μελέτες μας πληροφορούν ότι τα σημερινά παιδιά αναπτύσσουν λανθασμένες αντιλήψεις τόσο για την ποσότητα όσο και για την ποιότητα του φαγητού. Σε ποιους παράγοντες οφείλεται η διαμόρφωση των κακών αυτών συνηθειών;

1. Οι «κακές συνήθειες» στην οικογένεια  
Οι γονείς αποτελούν τα σημαντικότερα  πρότυπα για τις διατροφικές επιλογές των παιδιών και περισσότερο η μητέρα η οποία είναι εκείνη που κυρίως φροντίζει για την καθημερινή προετοιμασία του οικογενειακού φαγητού. Όσο όμως είναι οι γονείς υπεύθυνοι για τις υγιεινές συνήθειες των παιδιών άλλο τόσο ευθύνονται και για τις «ανθυγιεινές» τους επιλογές. Για παράδειγμα, η ενθάρρυνση για κατανάλωση τροφής, όταν ένα παιδί είναι  χαρούμενο ή λυπημένο, σημαίνει υιοθέτηση λανθασμένης αντίληψης για τη σχέση τροφής και συναισθήματος. Αυτό μπορεί να  έχει σοβαρό αντίκτυπο στην μετέπειτα ζωή του παιδιού, αφού η παραμικρή συναισθηματική πίεση θα οδηγεί στο φαγητό ως μέσο ανακούφισης και

Ποιοι γνωστοί συγγραφείς επηρεάστηκαν από την εμπειρία τους στη φυλακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
«Μούσα» σπουδαίων συγγραφέων η φυλακή, με ευεργετική δράση στη σύλληψη ιδιοφυών ιδεών και στη διεύρυνση των πεδίων έμπνευσης. Μιγκέλ ντε Θερβάντες, Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, Αλεξάντερ Σολζενίτσιν, και Χένρι Ντέιβιντ Θόρω ήταν οι συγγραφείς που ωρίμασαν ιδεολογικά μέσα από την εμπειρία του εγκλεισμού, με την πολυφωνική γραφή να αναδύεται και τους σκεπτικιστικούς ορίζοντες να διευρύνονται.Θρύλος θέλει τον Μιγκέλ ντε Θερβάντες να έχει εμπνευστεί το αριστούργημα «Δον Κιχώτης» στις φυλακές γράφοντας κάποιο κομμάτι του βιβλίου του εκεί. Απογυμνωμένος από ελευθερίες και με την οπτική του εστιασμένη στις ειρωνείες των περιστάσεων, ο Θερβάντες υπερέβη το «φράγμα» των λογοτεχνικών συμβάσεων. 

Ποιο ελληνικό video clip ξεπέρασε τα 30.000.000 views στο ΥouΤube

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ποιο νομίζετε πως είναι το δημοφιλέστερο ελληνικό video clip στο YouTube πουξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια views; Σας το αποκαλύπτουμε παρακάτω...Ο Claydee, παραγωγός και τραγουδοποιός, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει πετύχει το ρεκόρ του πιο δημοφιλούς ελληνικού video clip στο YouTube αφού το επίσημο clip του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού στο κοινό "Mamacita Buena" έχει ξεπεράσει τα 30.000.000 views. 

Πώς σχηματίζονται οι πύρινοι σίφουνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έσβησαν τα φώτα του πλανήτη για την «Ώρα της Γης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Αθήνα
Περισσότερες από 157 χώρες και περιοχές έλαβαν μέρος φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία κατά της κλιματικής αλλαγής. Η «Ώρα της Γης» είχε ως κεντρικό μήνυμα «Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις την αλλαγή πραγματικότητα (Use your power to make change a reality)».

Τoyota TS040 HYBRID με ισχύ 1.000 ίππων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το φθινόπωρο 2014 το ντεμπούτο του νέου Smart

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Η 3η γενιά του Smart -που θα αποκαλυφθεί στο Παρίσι και θα λανσαριστεί το 2015- θα πατά στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Renault Twingo, ενώ θα δούμε ξανά στον δρόμο και το Smart fourfour.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο Smart θα παρουσιαστεί επίσημα στοΣαλόνι του Παρισιού το φθινόπωρο και θα λανσαριστεί αρχές του 2015. Ειδικότερα, η νέα γενιά του Smart –όπως είναι γνωστό- θα είναι προϊόν της συνεργασίας Daimler καιRenault, αφού θα πατά στην κοινή πλατφόρμα, στην οποία βασίστηκε και το νέο πισωκίνητο Twingo. Μάλιστα, στη νέα γενιά θα ξαναδούμε και το Smart fourfour, το οποίο μάλιστα θα είναι –σύμφωνα με πληροφορίες μας- κατά 24.7 εκ. κοντύτερο από την προηγούμενη γενιά του, φτάνοντας τα 3,5 μ.

Ψηφίζουν τη Θεσσαλονίκη οι Ρώσοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Θετικά μηνύματα για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως προορισμού MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) τουρισμού αφήνουν 13 τουριστικοί πράκτορες από τη Μόσχα, με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο πεδίο, που επισκέπτονται την πόλη, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) που πραγματοποιείται από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), σε συνεργασία με την Aegean Airlines.
Οι Ρώσοι ήταν η πρώτη αγορά για τη Θεσσαλονίκη το 2013, όσον αφορά τις διανυκτερεύσεις αλλοδαπών επισκεπτών στα ξενοδοχεία της πόλης, “με άνοδο που ξεπέρασε το 50%”, υπενθύμισε ο πρόεδρος της ΕΞΘ, Αριστοτέλης Θωμόπουλος. Σύμφωνα δε με στοιχεία της ΕΞΘ, περισσότερα από 35 ξενοδοχεία μπορούν τουρισμό MICE.

Δείτε την ακίνητη περιουσία σας ηλεκτρονικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Στην οθόνη του υπολογιστή τους θα μπορούν εφεξής οι ιδιοκτήτες ακινήτων να εντοπίζουν την περιουσία τους, μετά την πρόσφατη απόφαση ανάρτησης των αναμορφωμένων κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε.
Για πρώτη φορά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με τη νέα διαδικτυακή εφαρμογή που θα τεθεί σε λειτουργία, να έχουν ενημέρωση, σε πρώτο χρόνο, για το αποτέλεσμα της κτηματογράφησης στις περιοχές που εντάσσονται σε λειτουργία Κτηματολογίου.
Σκοπός της νέας υπηρεσίας, είναι η ενημέρωση των δικαιούχων για την τελική καταγραφή του ακινήτου τους, όπως είχε τη στιγμή λήξης της κτηματογράφησης και έναρξης λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου, μετά την ανάρτηση και την αναμόρφωση των στοιχείων με τα αποτελέσματα των ενστάσεων / αιτήσεων διόρθωσης.»

Fajitas με στήθος κοτόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ: 1 - 2 ώρες
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 15’

ΥΛΙΚΑ
• 4 στήθη κοτόπουλου (2 διπλά, ανοιγμένα για σνίτσελ)
• 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
• 1 κουτ. του γλυκού τσίλι σε σκόνη
• ξύσμα από 2 μοσχολέμονα (λάιμ)
• θαλασσινό αλάτι
• 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
• 2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
• 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
• 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες
• 6 tortillas (μεξικάνικες πίτες)
• φυλλαράκια κόλιανδρου ή μαϊντανού
• ½ φλιτζ. στραγγιστό γιαούρτι

Scarlett Johansson: «Δεν θέλω να είμαι πλέον αντικείμενο του πόθου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Τον τίτλο της αφελούς sexy γυναίκας αποποιείται η Scarlett Johansson, λίγο πριν γίνει μητέρα, καθώς δεν την ενδιαφέρει να είναι μια ζωή το αντικείμενο του πόθου! Η λαμπερή σταρ του Χόλιγουντ, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της από τη σχέση της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac, δήλωσε σε συνέντευξη της στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «The Wall Street Journal»: «Δεν θέλω να είμαι πλέον η αφελής sexy γυναίκα. Είναι ωραία η λάμψη, αλλά δεν με ενδιαφέρει να είμαι μια ζωή το αντικείμενο του πόθου. Γιατί αυτό δεν διαρκεί».Η 29χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε ε ότι αυτό που την ενδιαφέρει πλέον, είναι να έχει μια αξιόλογη καριέρα, την οποία θα μπορεί να συνδυάσει με την οικογενειακή ζωή. «Θέλω να μπορώ να ισορροπήσω καριέρα και οικογένεια, ώστε να μπορώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά και να κάνω μια ταινία το χρόνο, ή έστω να δουλεύω μόνη μου, και να κάνω θέατρο. Θέλω να μπορώ να τα έχω και να τα κάνω όλα! Αν και ακούγεται εγωιστικό. Μου φαντάζει αγχωτικό να μην μπορείς να περάσεις χρόνο με την

Πακιστάν: Χριστιανός καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δικαστήριο της Λαχόρης καταδίκασε σε θάνατο δι' απαγχονισμού έναν χριστιανό που κρίθηκε ένοχος για βλασφημία ο οποίος είχε κατηγορηθεί από έναν μουσουλμάνο ότι προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ.
Ο δικαστής Γούλαμ Μουρτάζα Τσόντρι έκρινε ένοχο τον Σαουάν Μασίχ και του επέβαλε την εσχάτη των ποινών. Όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση, πριν από έναν χρόνο, προκλήθηκαν ταραχές στις οποίες μουσουλμάνοι διαδηλωτές πυρπόλησαν περισσότερα από 100 σπίτια χριστιανών στη Λαχόρη.
"Σήμερα (ο δικαστής) ανακοίνωσε την απόφασή του σύμφωνα με την οποία ο Σαουάν πρέπει να απαγχονιστεί", είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Ναμίμ Σακίρ. Ο Μασίχ σκοπεύει να υποβάλει έφεση.

Θα εξαιρούνται από το φόρο υπεραξίας ακίνητα προ του 1995

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Βελτιώσεις στο φόρο υπεραξίας των ακινήτων και στο φόρο υπεραξίας μετοχών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ.Μαυραγάνης μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ επανέλαβε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μειώσει σταδιακά το φόρο εισοδήματος σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα με απώτατο στόχο το 15%.
Αναφερόμενος στις φορολογικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως επιφέρουν βελτιώσεις σε φορολογικά θέματα που αναδείχθηκαν κατά την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης. 

Cubicle Warriors (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Cesar Chavez ( 2014 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κάντε δωρεάν κλήσεις από τον browser σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαλέξτε το καλύτερο όνομα για το μωρό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Είτε απλώς ψάχνετε για έμπνευση είτε για ένα όνομα που ταιριάζει στην προσωπικότητα του παιδιού σας, η καθοδήγηση από το τεστ που ακολουθεί μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά διαφωτιστική!
60 πρωτότυπα ονόματα! Διαλέξτε αυτό που του ταιριάζει!
«Πώς θα το ονομάσετε;» Να μια ερώτηση στην οποία λίγοι από εμάς απαντούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην αρχή στο μυαλό μας παίζουν πολλές εναλλακτικές. Κάτι πρωτότυπο όπως Ιόλη; Κάτι που να συνδέεται με έναν μύθο όπως Ιάσονας; Ή κάτι που ταιριάζει στις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις; Για τη φίλη μου τη Στέλλα, ας πούμε, η γέννηση του γιου της έμοιαζε με πραγματική Οδύσσεια εξ ου και το Οδυσσέας, το όνομα του μικρού. Για τη Μάρθα πάλι, το όνομα Άρτεμις ταιριάζει γάντι στο δυναμικό ταπεραμέντο της κορούλας της. Όσο για την Αμαλία, θέλοντας να μείνει πιστή στην παράδοση, επέλεξε το Αθανασία (το όνομα της πεθεράς της) - Νεκταρία (το τάμα της). 

Μουσικοταβέρνα 3 κι ο Κούκος στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Απολαύστε ένα χώρο που ξέρει πώς να φλερτάρει με το σύγχρονο και το παλιό και πώς να «αλιεύει» από την ελληνική παράδοση τις καλύτερες γεύσεις της.

Το μενού (μαζί με την ζωντανή μουσική που συνοδεύει τα πιάτα) είναι η φανερή του δύναμη, ειδικά έτσι όπως πλούσια αγκαλιάζει συνταγές και αρώματα. Επιλογές όπως φέτα με κρούστα και μέλι, μπουγιουρντί, κοντοσούβλι κούκος, μελιτζανομπουρεκάκια, λουκάνικο σβησμένο με μέλι και τσίπουρο, τηγανιά ανάμικτη σε φωλιά, μύδια σαγανάκι, σουπιά κρασάτη, γαλέος σχάρας, ριζότο θαλασσινών αλλά και τόσα άλλα θα στήσουν για σας μια γευστική έξοδο, άξια πολλών συγχαρητηρίων.

Δείτε αν δικαιούστε επίδομα παιδιών και πόσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σε περίπου 800.000 οικογένειες που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια θα καταβληθεί το επίδομα παιδιών. Η πρώτη δόση ισοδυναμεί με το 50% του συνολικού ποσού επιδομάτων που δικαιούται να εισπράξει κάθε οικογένεια. 
Τα ποσά που δικαιούνται να λάβουν οι οικογένειες με παιδιά, είναι τα εξής:

Πόσο άλλαξαν τα σύνορα τα 1000 τελευταία χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως το κινητό μας βοηθάει στην εύρεση εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένα από τα πράγματα που έχει αλλάξει στις προσλήψεις είναι η χρήση της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τον Άλεξ Ντούζετ, διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της TheLadders, η εξάπλωση της κινητής τεχνολογίας αλλάζει δραματικά το πεδίο των προσλήψεων.  «Η επανάσταση στην εύρεση εργασίας από τη μετάβαση από το Διαδίκτυο στα κινητά μπορεί να είναι όσο σημαντική ήταν η μετάβαση από τις μικρές αγγελίες στις διαδικτυακές αγγελίες», λέει.
Τα κινητά προσφέρουν ευκολία, αμεσότητα και απλούστευση στη διαδικασία πρόσληψης. Ο Ντούζετ επισημαίνει ότι υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ιστότοπους που να μπορούν να προβληθούν σε κινητές συσκευές και εφαρμογές ευρέσεως εργασίας σε κινητά.

ΑΠΑΤΗ το δήθεν ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ -- ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

1,000 HP Cadillac Sixteen concept car

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Grim Sleeper ( 2014 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Single Moms Club (2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Hide Your Smiling Faces (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

The Invisible Woman (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Missing William (2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τουρκία: Λουκέτο και στο YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Σε απαγόρευση πρόσβασης στον ιστότοπο YouTube προχώρησε η τουρκική κυβέρνηση. 

Κανάρια Νησιά: Λάθος συναγερμός για πτώση αεροσκάφους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένοχος για τρομοκρατία κρίθηκε ο γαμπρός του Μπιν Λάντεν

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ο γαμπρός του Οσάμα Μπιν Λάντεν μετά την καταδίκη του αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης. 

Σκονταψε και καρφωθηκε στα καγκελα -φαρσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κουκουνάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το νέο background του παιχνιδιού AION

Δεν υπάρχουν σχόλια:
http://en.aion.gameforge.com/website/

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Albert Einstein

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ItaloBrothers - Up 'N Away (Official Video HD)

Δεν υπάρχουν σχόλια: